Mübarek Ramazan günü lütfen içime su serpin güçlü kk üyeleri :(

malzeme91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
73
32
38
Elazığ
Öncelikle hepimizin Ramazan’ı mübarek olsun Kızlar... önceki konularımı hatırlarsınız nişanlıydım.. evet nişanlıydım diyorum çünkü bugün itibari ile yüzükler atıldı.. ve sebep ne biliyor musunuz annesi... ayrılırken ona hiç yakışmayan şeyler söyledi.. peki ben niye bu kadar üzgünüm ?? İçim yanıyor resmen.. biliyor musunuz sanki sadece kadınların göreviymiş gibi çok fedakarlık yaptım.. bana kızanlar olacaktır yapmasaydın diyenler ama lütfen ben desteginizi istiyorum sadece :( sevgim için geleceğim için mutlu olmak için yaptım.. çevremdeki arkadaşlarım ne derdi bilir misiniz?? Senin sabrına sadakatine fedakarlığına hayranız derlerdi.. bugün yüzükler iade edilmeden ablası ile konuştum bana ne dedi biliyor musunuz? Kardeşim bile olsa o senin gibisini bulamayacak ve seni Rabbim çok mutlu edecek nolur anlama dedi beraber ağladık :( biliyor musunuz kızlar iki gündür sahursuz ve birgün sahur iftar yapmadan 48 saat oruç tuttum.. bu akşam ağlayarak iftarımı açtım.. namaza ağlayarak başladım.. çünkü içim yanıyor :( ona asla beddua etmem yüce Rabbime tek sözüm onu sana havale ettim Rabbim..şimdi beni bir kardeşiniz olarak görün içimi ferahlatın nolur :(

Sürekli “biliyor musunuz” demişsiniz. Hayır bilmiyoruz

Konudan da hiçbir şey anlamadım, önceki konunuzu da bilmiyorum. Ne için nişan attınız, açıklarsanız daha iyi yorum yaparız

Bir de oruç açmadan tekrar tutulmaz, kabul olmaz yani naçizane belirtmek istedim

Hiç bir acı sonsuza kadar sürmüyor.
Zamanla geçecektir, merak etme.
Evlenip, çoluk çocukla baba evine dönecek de olabilirdin.
Nişanlılık çiftlerin birbirini tanıma aşaması.
Tanımışsın, olmamış.
Kendini yeme içmekten kesip cezalandırma. Aileni de üzme.

Yaklaşık 40 50 yıl sürecek evlilik hayatında dertten kanser olma ihtimalin ortadan kalkmış. Şimdi bi kaç ay üzülür yemek yemezsin sonra kendine gelirsin merak etme. Dünyanın sonu değil.
Dünyanın sonu “ birbirlerini çok sevip kavuşup da ölümün hemen ayırdığı insanlar bence” çok yakınımda var. Deli gibi seviyorlardı. 6 yıl kavuşmayı bekleyip kavuştuktan 4 yıl sonra abim vefat etti. Yengem şu an 42 yaşında hala her gece ağlar.
Allah böyle dert vermesin.

Üzülme canım ne için üzüleceksin?
O yüzükler atılırken çıtını çıkarmayan nişanlı kişisi icin mi?
Vardır emeğin, sevgin zaman alır toparlanman .
Demek ki hakkında hayırlı değilmiş.
Senin sevgini haketseydi tutar elinden anneymiş babaymış meydan okurdu herkese gözü görmezdi kimseyi.
Ablası bile ne güzel sözler etmiş bak çokta doğru söylemiş sorun annesi değil sorun eski nişanlının basitliği, yüreksizliği, pasifliği.
Çok daha iyilerini hakediyorsun.

Sürekli “biliyor musunuz” demişsiniz. Hayır bilmiyoruz

Konudan da hiçbir şey anlamadım, önceki konunuzu da bilmiyorum. Ne için nişan attınız, açıklarsanız daha iyi yorum yaparız

Bir de oruç açmadan tekrar tutulmaz, kabul olmaz yani naçizane belirtmek istedim
Orucumu açtım fakat yemek yemiyorum boğazımdan geçmiyor. Sebebimiz annesinin herşeye karışması.. biliyorum bana zaten ondan hayır gelmez ilerde daha kötüsünü yapar diyeceksiniz ki haklısınız zaten... ama bir bayan olarak konumdada belirttiğim gibi şu an tek istediğim bana destek olmanız..lütfen :(

Üzülme canım ne için üzüleceksin?
O yüzükler atılırken çıtını çıkarmayan nişanlı kişisi icin mi?
Vardır emeğin, sevgin zaman alır toparlanman .
Demek ki hakkında hayırlı değilmiş.
Senin sevgini haketseydi tutar elinden anneymiş babaymış meydan okurdu herkese gözü görmezdi kimseyi.
Ablası bile ne güzel sözler etmiş bak çokta doğru söylemiş sorun annesi değil sorun eski nişanlının basitliği, yüreksizliği, pasifliği.
Çok daha iyilerini hakediyorsun.
Allah razı olsun. Sizlere çok ihtiyacım var :( . şu an bile ağlayarak yazıyorum.. her namaza oturduğum da beş vakit ağlıyorum.. bu kadar emek nasıl hiç edilir diyorum ve iki gündür kavgalıydık bugün bitti ben kendimi yerken nasıl mutlu olur bunu soruyorum..

Yaklaşık 40 50 yıl sürecek evlilik hayatında dertten kanser olma ihtimalin ortadan kalkmış. Şimdi bi kaç ay üzülür yemek yemezsin sonra kendine gelirsin merak etme. Dünyanın sonu değil.
Dünyanın sonu “ birbirlerini çok sevip kavuşup da ölümün hemen ayırdığı insanlar bence” çok yakınımda var. Deli gibi seviyorlardı. 6 yıl kavuşmayı bekleyip kavuştuktan 4 yıl sonra abim vefat etti. Yengem şu an 42 yaşında hala her gece ağlar.
Allah böyle dert vermesin.
Rabbim sizlere sabır versin.. abinizinde mekanını kabrini cennet eylesin..Allah razı olsun

Olay daha çok yeni anladığım kadarıyla, üzülmeniz kadar doğal bir şey göremedim ben.
Hayatta her şey biz insanlar için. Burada kayınvalideden çeken, kaç yıllık evlilikleri çocukları olduğu halde boşanmayla sonuçlanan kadınlar var.
Sen olmayacağını baştan gören şanslı azınlıktansın. Üzül, acını yaşa, dibi gör. Sonra da hayatına kaldığın yerden devam et.

Hiç bir acı sonsuza kadar sürmüyor.
Zamanla geçecektir, merak etme.
Evlenip, çoluk çocukla baba evine dönecek de olabilirdin.
Nişanlılık çiftlerin birbirini tanıma aşaması.
Tanımışsın, olmamış.
Kendini yeme içmekten kesip cezalandırma. Aileni de üzme.
Çok haklısın daha ilerisi olabilirdi.. vardır bundada bir hayır.. bunları bile bile üzülüyorum işte :(

Öncelikle hepimizin Ramazan’ı mübarek olsun Kızlar... önceki konularımı hatırlarsınız nişanlıydım.. evet nişanlıydım diyorum çünkü bugün itibari ile yüzükler atıldı.. ve sebep ne biliyor musunuz annesi... ayrılırken ona hiç yakışmayan şeyler söyledi.. peki ben niye bu kadar üzgünüm ?? İçim yanıyor resmen.. biliyor musunuz sanki sadece kadınların göreviymiş gibi çok fedakarlık yaptım.. bana kızanlar olacaktır yapmasaydın diyenler ama lütfen ben desteginizi istiyorum sadece :KK43: sevgim için geleceğim için mutlu olmak için yaptım.. çevremdeki arkadaşlarım ne derdi bilir misiniz?? Senin sabrına sadakatine fedakarlığına hayranız derlerdi.. bugün yüzükler iade edilmeden ablası ile konuştum bana ne dedi biliyor musunuz? Kardeşim bile olsa o senin gibisini bulamayacak ve seni Rabbim çok mutlu edecek nolur anlama dedi beraber ağladık :KK43: biliyor musunuz kızlar iki gündür sahursuz ve birgün sahur iftar yapmadan 48 saat oruç tuttum.. bu akşam ağlayarak iftarımı açtım.. namaza ağlayarak başladım.. çünkü içim yanıyor :KK43: ona asla beddua etmem yüce Rabbime tek sözüm onu sana havale ettim Rabbim..şimdi beni bir kardeşiniz olarak görün içimi ferahlatın nolur :KK43:

Rabbim güç verir gün gelir buna mı ağladım dersiniz. Annesinin her şeye karışması nişanlınızın dengeyi sağlamaması tuhaf demek ki sevginizi fedakarlığınızı haketmiyormuş. Üzmeyin tatlı canınızı. Emin ol bir gün pişman olacak.

Öncelikle hepimizin Ramazan’ı mübarek olsun Kızlar... önceki konularımı hatırlarsınız nişanlıydım.. evet nişanlıydım diyorum çünkü bugün itibari ile yüzükler atıldı.. ve sebep ne biliyor musunuz annesi... ayrılırken ona hiç yakışmayan şeyler söyledi.. peki ben niye bu kadar üzgünüm ?? İçim yanıyor resmen.. biliyor musunuz sanki sadece kadınların göreviymiş gibi çok fedakarlık yaptım.. bana kızanlar olacaktır yapmasaydın diyenler ama lütfen ben desteginizi istiyorum sadece :KK43: sevgim için geleceğim için mutlu olmak için yaptım.. çevremdeki arkadaşlarım ne derdi bilir misiniz?? Senin sabrına sadakatine fedakarlığına hayranız derlerdi.. bugün yüzükler iade edilmeden ablası ile konuştum bana ne dedi biliyor musunuz? Kardeşim bile olsa o senin gibisini bulamayacak ve seni Rabbim çok mutlu edecek nolur anlama dedi beraber ağladık :KK43: biliyor musunuz kızlar iki gündür sahursuz ve birgün sahur iftar yapmadan 48 saat oruç tuttum.. bu akşam ağlayarak iftarımı açtım.. namaza ağlayarak başladım.. çünkü içim yanıyor :KK43: ona asla beddua etmem yüce Rabbime tek sözüm onu sana havale ettim Rabbim..şimdi beni bir kardeşiniz olarak görün içimi ferahlatın nolur :KK43:
Çözülemeyecek birşeymi ??
Belki o da senin gibi çok üzgündür
Lütfen kendini böyle yerden yere vurma
Yemek ye lütfen
Bak yüzün çöker kötü görünürsün
Hem bekle bakalım daha öyle iki günde ayrılık mı olur
Şöyle beş ay geçsin ozaman diyebilirsin ayrıldık bitti diye
Daha ortada net birşey Yok
Belki o da çok üzgün senin gibidir
Sabırlı ol yemeğini ye

Olay daha çok yeni anladığım kadarıyla, üzülmeniz kadar doğal bir şey göremedim ben.
Hayatta her şey biz insanlar için. Burada kayınvalideden çeken, kaç yıllık evlilikleri çocukları olduğu halde boşanmayla sonuçlanan kadınlar var.
Sen olmayacağını baştan gören şanslı azınlıktansın. Üzül, acını yaşa, dibi gör. Sonra da hayatına kaldığın yerden devam et.
Evet çok şükür ki gördüm ama insanoğlu işte düşünüyor güya seni çok severdi bunu nasıl yaptı diyor..

Bu senin imtihanın canım
Dayan
Alışacaksın
İçinde yanan ateş sönecek
Rabbim hakkını onda bırakmayacak
Şimdi kabul etmek istemiyorsun ama İnan böylesi en güzeli
Evlenip çocuk sahibi olup ayrılmak zorundada kalabilirdin

Dua et ibadet et Allah’a sığın
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun
Dünyanın sonu değil
Topla kendini

Hayalkırıklıgı yasamıssınız üzülceksiniz elbette.ama geçiçek zaman herseyin ilacı.kendinize eziyet etmeyin okadar evlenip ayrılmış olsanız inanın çok daha zor o yüzden şükredin halinize

Benim tek bildiğim yaşamak istiyorsan bazen duygularını öteleyip mantığına gel demeyi bileceksin
Yüzüğü attıktan sonra aç kalmak nedir ye kardeşim ye aç kalınca kimse senin için üzülmeyecek biz dahil en fazla bir ah vah
Sende kendine acımaktan vazgeç

Rabbim güç verir gün gelir buna mı ağladım dersiniz. Annesinin her şeye karışması nişanlınızın dengeyi sağlamaması tuhaf demek ki sevginizi fedakarlığınızı haketmiyormuş. Üzmeyin tatlı canınızı. Emin ol bir gün pişman olacak.
en acı kısmı da o zaten birgün pişman olacak bunj biliyorsun ama ben doğuda yaşıyorum ve ailem geri dönülmesi artık imkansız dedi.. ailemi silemem onun için.. ve fark ediyorum ki sizler ne güzel insanlarsınız Allah hepinizden razı olsun

Evet çok şükür ki gördüm ama insanoğlu işte düşünüyor güya seni çok severdi bunu nasıl yaptı diyor..

İşte insanoğluna çok güvenmemek gerekiyor. Bugün öyle yarın başka türlü.
Hem sevgisi yalan diyemezsiniz ki, belki oda olmayacağını gördü, mutsuz olacağınızı anladı.
Sevgi her şey demek değildir.

Siz bu kadar uzulup aglarken nisanliniz ne yapiyor tek tarafli olmaz bu isler davam etseydi belki daha cok aci cekicektiniz.

Aci cekmek yas tutmak normal ama karsidaki insana degmez uzulun ama kendinizi cok yipratmayin zamanla gecer

Belki de yeni biriyle nisanlanip evlenen iyi ki olmamis onla diyenlerden olursunuz.

Çözülemeyecek birşeymi ??
Belki o da senin gibi çok üzgündür
Lütfen kendini böyle yerden yere vurma
Yemek ye lütfen
Bak yüzün çöker kötü görünürsün
Hem bekle bakalım daha öyle iki günde ayrılık mı olur
Şöyle beş ay geçsin ozaman diyebilirsin ayrıldık bitti diye
Daha ortada net birşey Yok
Belki o da çok üzgün senin gibidir
Sabırlı ol yemeğini ye
Sizler ne kadar güzel insanlarsınız öyle.. Rabbim sizlerden razı olsun.. artık imkansız ailem herşeyi en güzle şekilde yapıp nişan yaptı artık babam hiçbir şekilde geri dönüşü olmayacağını söylüyor.. herşey net canım benim nişan sandıgımız eşyalarım yüzüklerim hepsi gönderildi

Back
X