Öncelikle hepimizin Ramazan’ı mübarek olsun Kızlar... önceki konularımı hatırlarsınız nişanlıydım.. evet nişanlıydım diyorum çünkü bugün itibari ile yüzükler atıldı.. ve sebep ne biliyor musunuz annesi... ayrılırken ona hiç yakışmayan şeyler söyledi.. peki ben niye bu kadar üzgünüm ?? İçim yanıyor resmen.. biliyor musunuz sanki sadece kadınların göreviymiş gibi çok fedakarlık yaptım.. bana kızanlar olacaktır yapmasaydın diyenler ama lütfen ben desteginizi istiyorum sadece
sevgim için geleceğim için mutlu olmak için yaptım.. çevremdeki arkadaşlarım ne derdi bilir misiniz?? Senin sabrına sadakatine fedakarlığına hayranız derlerdi.. bugün yüzükler iade edilmeden ablası ile konuştum bana ne dedi biliyor musunuz? Kardeşim bile olsa o senin gibisini bulamayacak ve seni Rabbim çok mutlu edecek nolur anlama dedi beraber ağladık
biliyor musunuz kızlar iki gündür sahursuz ve birgün sahur iftar yapmadan 48 saat oruç tuttum.. bu akşam ağlayarak iftarımı açtım.. namaza ağlayarak başladım.. çünkü içim yanıyor
ona asla beddua etmem yüce Rabbime tek sözüm onu sana havale ettim Rabbim..şimdi beni bir kardeşiniz olarak görün içimi ferahlatın nolur