Mubişimin vücudundan gelen sebebini bulamadığım ses

cemreler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2013
73
59
38
Mubiş besleyen arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Mubişim altı yaşında ve erkek iki gün önce omzunda dururken böyle kalp atma sesi gibi pıt pıt şeklinde bir ses duydum. Sabit bir şekilde duruyorsa bu sesi yapıyor hareket ederken veya kaşınırken yapmıyor keyfinde hiç bir sorun yok. Burun akıntısı yok, yemini yiyor, konuşuyor gayet keyfi yerinde. Fakat ben bu durumun ne olduğunu çözemedim. 2 gündür de devam ediyor geceleri falan da dinliyorum ses bazen geliyor bazen kesiliyor. Solunum problemi olduğunu sanmıyorum çünkü ses nefes alıp verişine göre oluşmuyor. Kuşuma her türlü şeyi yediriyorum; nane, maydanoz,marul, evde pişmesine göre haşlanmış yumurta,pirinç, makarna, ekmek, çekirdek kısacası yağlı olmayan her şeyi yediriyorum. Zaten kullandığım yemide karışık bir yem içinde sade yemden çekirdeğe ve başka tohumlara kadar her şey var. Eğer önemli birşey varsa tebbir almak isterim, küçük şehirde olduğum için veteriner bulamıyorum:( bu arada şunu da belirteyim gece üstünü örtü ile örterek yatırıyorum. Gece gayet keyifli uyudu ağız falan gıcırdattı ama yinede tedirgin oldum sürekli gözlemliyorum keyfi yerinde mi diye ama bu sesin ne olduğunu neden olduğunu çözemedim:( Korkum sindirimsel bir probleminin olması ve benim bunu anlayamamam. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Back