mücadele edip vazgeçmediginiz ?

goles

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2012
1.214
415
123
Ankara
sonuna kadar mücadele edip hatta zorlayıp elde ettiginiz şeyler varmı aşk para okul kariyer v.s .veya mücadeleyi bırakıp vazgeçip pişman oldugunuz şeyler.

çok anlamsız bi şekilde peşinden koştugum biri var ilk defa yaptıgım bişey ama şaarkıda dedigi gibi inandıgın ne varsa vazgeçme ve sakın isyan etme.belkide zararlı çıkıcam bu işin sonunda ama elimden gelen herşeyi yaptım diyebilmek bile güzel bişey.üstelik balık burcu çokda duygusal yani benimleyken öyleydi beyefendi kendini naza çekiyor .bi balık erkegi nasıl kandırılır fikri olan ? :)
 
mücadele edip vazgeçmediğimde var vezgeçtiklerimde var maalesef ama şimdiki aklım olsa asla inandığım şeyler için vazgeçmezdim vazgeçtiklerim için pişmanlık yaşıorum ne olursa olsun inandığın şeylerin peşinde koşma taraftarıyım sonuç kötüde olsa en azından ben elimden geleni yaptım diebilmenin rahatlığı oluo ve ayrıcada tecrübe oluo tabi
 
eşim için mücadele ettim
ondan başka herkes beraber olmamızı yadırgadı ve karşı geldi.
ama ben inandığım değerler uğruna savaşırım.
ve sonunda kavuştuk.
(şu anda askerde olduğu için pek kavuşamadık aslında )

Allah pişman etmesin, hiç keşke demedim onun uğruna savaştığım için.
 
6 yıldır mücadele ediyorum...seneye olucak inşallah..:26:

00ff offff

ama bu herhangi bir kişi değil (zaten mücadele etmem kişiler için)
 
Son düzenleme:
Okuyacağım üniversite için etmiştim baya bir
Bir de en çok eşim için mücadele ettim hala da ediyorum bir ömür olsa yine ederim...
 
İlk başlarda bana çok aşık olan aylarca peşimden koşan insana zamanla aşık oldum hemde öyle böyle değil.. Araya uzaklık girdi şehir dışında çalışmaya başladı bi süreliğine ve 2-3 sene çok çabaladım bi ben bilirim bide Allah. Artık tamamen geri dönmesine sadece bi ar falan kalmıştıki beni 1 1buçuk senedir çeşitli insanlarla aldattığını öğrenmiştim. Mücadele ettim, vazgeçemdim karşılığı bu mu diye çok düşündüğüm oldu valla ne yalan söyliim. Ama mücadele ettiğim için pişmanlık hiç duymadım.
Eğer mücadele etmeyipte vazgeçseydim, 'o benim için dünyanın en iyi insanıydı nasıl vazgeçerim ondan' diye pişmanlık duyup üzülecektim. Onun o iğrenç,gerçek yüzünü hiçbirzaman göremicektim. Allahıma şükürler olsunki güç verdi bana da gördüm herşeyi
 

herşeyde bi hayır var derler sen o hayrı mucadele ederek görmüşsün ne güzelki .)
 
Ben mucadeleci ve mucadele etmeyi seven bir insanim. Inandigim ve güvedigim seyi sonuna kadar giderim. Vazgecmek yoktur bende. Ama inandigim ve güvendigim sürece. Inancigimi yitirirsem ardima dahi bakmam böylede bir uc insanim. :) Mucadelemde kimsede karsimda olamaz. Tas koyamaz. Izin vermem onlada mucadele ederim :)

22 yasimda ailemin hic ama hic istememesine ragmen bir insan icin mucadele etim. Kazandimda istedigimi. Ama o insana olan inancigimi, güvenimi yitirdigim an bitirdim. O kadar mucadele verdigim iliskimin ardindan tek damla gözyasi akitmadim.

Sonra isim icin mucadele ettim. Tam bir yil ugrastim kendi kurumumda bölüm degistire bilmek icin. Agladim, sirladim, bagirdim, cagirdim. Bir 1,5 yilin ardindan kazandim o savasida.

2,5 yildirda okulum icin mucadele veriyorum. Okudugum okul benim bölümümde en agir olani ve ben part-time okuyorum yani haftasonu ve aksamlari saat 5 ten sonra ayricada calisiyorum. O diploma icin cok mucadele veriyorum iste. InsaAllah bir 2 yil sonra bu savasida kazanmis olacagim.

Mucadele veripte tek kazanamadigim alan ASK sanirim. :). Ondada bu sefer kazanirim insaAllah :)
 
Son düzenleme:
okulu bitirmek için ve okulu bitirdikten sonra 4 yıl atanmak için mucadele ettim ve 1,5 yıldır çalışıyorum ama sorunlar bitmiyor bu sefer evliliğim için mucadele ediyorum,sanırım hayatta mucadele hiç bitmiyor yarın kim bilir neler çıkacak .....
 
canm bı çocugun 2 yıl peşnden koştugumu bılı8rım bışey elde edemedm çok aksılıkler oldu aramızda çok uzun sıkmayım gel görkı olmadı.ama gerıye dönup baktgmda keşke yapsaydm dedgm hçbşey yok elmden gelenı yaptm ıçım rahat.ınsann hayatnda keşkeler kdr canını actan bşy yok her durumda vazgeçme olur yda olmaz elnden gelenı yap
 
Atanmak için ediyorum. İnşallah en fazla 1 yıl sonra hayalime kavuşacağım
Rabbim dert verip derman aratmasın inşallah
 
Olmaz mı tabiki var üç senedir devam eden bir ilişkim var ve hiç ondan vazgeçmedim bizde birde uzaktan akrabalık söz konsuu ilk başlarda insaların verdikleri tepkilere rağmen vazgecmedim geçemem :)
 
bır sınav ıcın yeterince mücadele etmedim galıba kazanamadım ama eşim için cok mücadele ettım ve ewlendık eşim için verdıgım mucadeleyı sınav ıcın verseydm sımdı profesördüm
 
İstediğim iş için çok mücadele ettim sonunda olup olmayacağı da garanti değildi sırf benim çalışmamla da olacak bir şey değildi ama çok çalıştım çok mücadele verdim çok şükür oldu. Aslında bu zamana kadar ne için çabaladıysam mücadele ettiysem hemen olmasa bile eninde sonunda oldu emeklerimin karşılığını aldım çok şükür ama çok önemsemediğim üzerinde çaba göstermediğim şeyler de çok istesem bile olmadı. ben anladım yani benim öyle rahatlıkla havadan avantadan bir şeyleri elde etmem mümkün değil gibi illa bir taraflarımı hep yırtmam gerekiyor zorlanmam gerekiyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…