- 9 Temmuz 2008
- 1.426
- 320
- 163
a.s.
birçok konuda fikir alışverişimiz olduğu bir gerçek
fakat bu konuyu şuan okuyan arkadaşlarımızdan daha gerçekçi olmalarını bekliyorum..
gerçekçiliğimden kasıt şu arkadaşlar.. mesela okuyoruz,bir konu oluyor, bazı hanımefendiler hemen taaruza geçerek 'ayyy asla kabul etmem,boşan,kesinlikle olmaz vs.. ' gibi keskin cümleler kuruyorlar ya..başlarına gelmediği için böyle iddialı cümleler kurarken, bu kez bu konuyu okuduklarında empati yapmalarını istiyorum..
o kadar dikkatimi çekiyor ki olanlar..
herkes birbirine tahammülsüz,herkes kavga halinde ve birbirine birşeylerin bedelini ödetmek için çırpınıyor farkındaysanız
bir ilişkiye, bir evliliğe adım atarken sonsuza kadar olması için birbirimize söz veriyoruz değil mi..
birlikteykende öyle..
ama bu insan (burda okudugumuz bir örneklerde olduğu gibi)
-fevri
-küfür ediyor
-ailemizi önemsemiyor
-çileden çıkınca şiddet uyguluyor
-istemediğimiz şeyler yapıyor
vs.. gibi örneklerden birini sergiliyor..
bu anlatılan şeyer sizce psikolojik bir sorun değil mi..
yani bir birlikteliğe başladıysanız saygı ve emek gerkmiyor mu
tabiki yanlızca size kötü şeyler yaşatan bir adamla beraber olmazsınız,elbet çok büyük bir sevgi vardır aranızda
ve bu tarz sorunlardan biri sizin ilişkinize tebelleş oldu
ne vakit emek girer işin içine..
herşeye rağmen mucadele edip o insanı tedavi ettirmek mi gerekir, bırakmak mı..
herkes havalardan uçuyor ama birçok evli insanda adaptasyon dönemimde bintane sorun yaşadıklarını,ve herseye ragmen katlandıklarını yazıyor..
sizce nedir emek ve savaşmak..
sınır olmalımıdır
yoksa evet dediğiniz insan sizi anlayana dek yorlumamakmıdır sevgii..:uhm:

fakat bu konuyu şuan okuyan arkadaşlarımızdan daha gerçekçi olmalarını bekliyorum..
gerçekçiliğimden kasıt şu arkadaşlar.. mesela okuyoruz,bir konu oluyor, bazı hanımefendiler hemen taaruza geçerek 'ayyy asla kabul etmem,boşan,kesinlikle olmaz vs.. ' gibi keskin cümleler kuruyorlar ya..başlarına gelmediği için böyle iddialı cümleler kurarken, bu kez bu konuyu okuduklarında empati yapmalarını istiyorum..
o kadar dikkatimi çekiyor ki olanlar..
herkes birbirine tahammülsüz,herkes kavga halinde ve birbirine birşeylerin bedelini ödetmek için çırpınıyor farkındaysanız
bir ilişkiye, bir evliliğe adım atarken sonsuza kadar olması için birbirimize söz veriyoruz değil mi..
birlikteykende öyle..
ama bu insan (burda okudugumuz bir örneklerde olduğu gibi)
-fevri
-küfür ediyor
-ailemizi önemsemiyor
-çileden çıkınca şiddet uyguluyor
-istemediğimiz şeyler yapıyor
vs.. gibi örneklerden birini sergiliyor..
bu anlatılan şeyer sizce psikolojik bir sorun değil mi..
yani bir birlikteliğe başladıysanız saygı ve emek gerkmiyor mu
tabiki yanlızca size kötü şeyler yaşatan bir adamla beraber olmazsınız,elbet çok büyük bir sevgi vardır aranızda
ve bu tarz sorunlardan biri sizin ilişkinize tebelleş oldu
ne vakit emek girer işin içine..
herşeye rağmen mucadele edip o insanı tedavi ettirmek mi gerekir, bırakmak mı..
herkes havalardan uçuyor ama birçok evli insanda adaptasyon dönemimde bintane sorun yaşadıklarını,ve herseye ragmen katlandıklarını yazıyor..
sizce nedir emek ve savaşmak..
sınır olmalımıdır
yoksa evet dediğiniz insan sizi anlayana dek yorlumamakmıdır sevgii..:uhm: