mucize bekleyen

gurbetciii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
4
0
36
Almanya
Lafa nerden baslayacagim neresinden tutacagim inanin bilemiyorum.O kadar doluyum ki ;11 yillik evliyim ve bebek özlemiyle yanip tutusuyorum.19 yasinda evlenmeme ragmen hic korunmadim ve evliligimin 1.senesinden sonra bu yorucu ve yipratcici yolculuga baslamis oldum.2 kere asilama ve 6 kere tüp bebek tevasi yaptirdik son tedavimde de doktorun tavsiyesiyle 3 embiriyo donduruldu , gecen nisan ayinda onlarda kondu ama malasef olumlu sonuc alamadik.Hersey yüce rabbimin izniyle hic bir zaman isyan etmedim ki hasa verecek olanda rabbim alacakta.Ama maddi ve manevi cok ama cok yiprandik.Sorunsa esimin spermlerinin sayisinin düsük ve hareketsiz olmasina ragmen 1. kalitedeki embiriyolarin benim rahmime tutunamamasi hic bir gebelik olusmamasi artik nereye gidecegimi nasil bir yol izlecegemi bilemiyorum.Lütfen yardimci olun ...

Lafa nerden baslayacagim neresinden tutacagim inanin bilemiyorum.O kadar doluyum ki ;11 yillik evliyim ve bebek özlemiyle yanip tutusuyorum.19 yasinda evlenmeme ragmen hic korunmadim ve evliligimin 1.senesinden sonra bu yorucu ve yipratcici yolculuga baslamis oldum.2 kere asilama ve 6 kere tüp bebek tevasi yaptirdik son tedavimde de doktorun tavsiyesiyle 3 embiriyo donduruldu , gecen nisan ayinda onlarda kondu ama malasef olumlu sonuc alamadik.Hersey yüce rabbimin izniyle hic bir zaman isyan etmedim ki hasa verecek olanda rabbim alacakta.Ama maddi ve manevi cok ama cok yiprandik.Sorunsa esimin spermlerinin sayisinin düsük ve hareketsiz olmasina ragmen 1. kalitedeki embiriyolarin benim rahmime tutunamamasi hic bir gebelik olusmamasi artik nereye gidecegimi nasil bir yol izlecegemi bilemiyorum.Lütfen yardimci olun ...

canim benim canim..o kadar iyi anliyormki seni....tek yol yine umutyla beklemek canim..Rabbimden umut kesilmez...biraz ara ver kendini dinle canim...kendiliginden olur belki.. ne olur kendini cok yipratma...Rabbim boynumuzu bukuk kucagimizi bos birakmasin insallah...

Canım ne olur kendini üzme. Allah istemediği için, zmanaı gelmediği için vermedi. Bu kadar basit. Allah ol demesse ne yaparsak yapalım olmuyor. Bende 5 yıllık evliyim her tedaviyi oldum 2 kez de tüp bebek. Bende de eşimin hiç sperm problemi olmamsına rağmen yumurtalarımın kalitesizliğinden bölünemiyor. Yani seninkinin tersi. Ama ne farkeder sonuç aynı. Allah hakkımızda nasip etmişse sabretmekten başka yapacağımız bir şey yok.

Herkese coook tesekkür ederim ictenliginizden ötürü.Allah dilegen herkese versin kucagini bos komasin.Ben zaten biraz ara verdim tedaviye ama suanda sadece iyi bi merkez varsa onu arastiriyorum .Benim gibi tutunamama problemi olup en iyi tedavi yolunu bulan kisi varsa lütfen yardimci olsun

canım benım genetık arastırma veya sana hısteskopı falan yapılmadı mı yanı bu durumun sebebının uzerıne gıdılmelı once sonra tedavı yapılmalı yoksa yıpratıcı olur

canım allah yardımcın olsun zordur hepimiz biliyoruz ama bu kadar takma kafana
rahat ol rabbim bağladığı düğümü anca kendisi çözer allah korusun sana bişey olsa dahamı iyi
moralini yüksek tut umudunuda kaybetme verecek olanda alacak olanda yüce yaradan
elbette bi gün hepimizin kucağı dolar süt kokulu kuzularımızı alırız kucağımıza dikkat et bu
kadarda yıpratma kendini

canım Allah o kadar büyük ki en ummadığın anda bir bakmışsın bebeğin gelmiş umudunu yitirme canım bu kadar da üzme kendini Allahım herşeyin hayırlısını versin inş. en kısa zamanda sanada isteyen herkese ve banada nasip etsin inş...

canım benım genetık arastırma veya sana hısteskopı falan yapılmadı mı yanı bu durumun sebebının uzerıne gıdılmelı once sonra tedavı yapılmalı yoksa yıpratıcı olur

evet canim genetik tani yaptirdik temiz cikti.Histeroskopi ve laporoskopi oldum bide hcg filmi cektirdim hepsi oldu yani .rahimde kücük pürüzler vardi historoskopiyle düzeldi laporoskopidede kanalin biri tikali cikti ama tüp bebekte herhangi bir sorun degil kanallarin tikali olmasi.Ayrica herkese tekrar teskler ayni kaderi paylsiyoruz allah her istegene varsin hepimize saolun

Back
X