mucize...gebeyim çok şükür

masal0663

limon ağacı
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
804
15
96
Ankara
yıllar oldu evleneli....
ve evlendiğimiz ilk günden beri bebek özlemi...

arkadaşlar burda o kadar çok hikaye okudum ki...ne çok göz yaşı döküp ne çok mutlu olmuşuz....
en güzeli her farklı konuda kendi yaşadıklarımızı yaşayan binlerce ortak arkadaş bulmuşuz.... derdimize de sevincimize de....

hikayem uzun....4 yılın sonunda bu sabah evde yaptığım ve bugüne kadar hiiiiiç çift çizgi görmediğim ve görebileceğimi de artık zannetmedim gebelik testinde çift çizgiyi gördüm...Şükürler olsun Rabbim sana....bu sefer sonuna kadar devam etmesini nasip eyle...

bana artık yaşadıklarımı yaşamanızı dilemek nihayet nasip oldu....
Anne olmak isteyen,o çift çizgiyi görmek isteyen herkese-burda üye olan olmayan herkese- Allah en kısa zamanda nasip etsin.....
evlat hasreti ile sınamasın Rabbim....

hayırlı olsun sağ salim yavruna kavuşursun inşallah hamilelik çok farklı bir süreç eğlenceli bazende sıkıntılı ama tatlı bir yorgunluk tekrar hayırlı olsun

Hiç tanımadığım birinin gebelik haberinde bu kadar mutlu olacağım aklıma gelmezdi.
Çok sevindim o kadar beklemişsinizki mucizeniz umarım sağlıkla size kavuşur.
Allah bağışlasın:70:

Son düzenleme:
mucizesine de gelince....3 aşılamadan sonra tüp bebeğe geçmeye karar verdik....
son aşılamamda adetim de erken gelip bütün umutlarımız suya düşmüştü....kist de oluşmuştu...doktorumuz "bir ay dinlenin temmuzda hemen tüpe geçeceğiz"
dedi...raporumuzu da çıkarttık....adet günümü bekliyordum....ama olmadı....bir hafta önce gelen iki damla kan tamam şükür başladı 2. gün doktora gideyim diye plan yaptırırken bir daha kan falan gelmedi....1 hafta daha geçti üstünden bugün de 10. gündü gecikmemin...

dün aldığım testle bu sabah idrar testi yaptım ve daha birinci dakikada ikinci çizgi belirdi.....

darısı isteyen herkese...

nihayet gebeyim çooooooooook şükür :16::16::16::16::16::16::16:

mucizesine de gelince....3 aşılamadan sonra tüp bebeğe geçmeye karar verdik....
son aşılamamda adetim de erken gelip bütün umutlarımız suya düşmüştü....kist de oluşmuştu...doktorumuz "bir ay dinlenin temmuzda hemen tüpe geçeceğiz"
dedi...raporumuzu da çıkarttık....adet günümü bekliyordum....ama olmadı....bir hafta önce gelen iki damla kan tamam şükür başladı 2. gün doktora gideyim diye plan yaptırırken bir daha kan falan gelmedi....1 hafta daha geçti üstünden bugün de 10. gündü gecikmemin...

dün aldığım testle bu sabah idrar testi yaptım ve daha birinci dakikada ikinci çizgi belirdi.....

darısı isteyen herkese...

nihayet gebeyim çooooooooook şükür :16::16::16::16::16::16::16:

Tebrik ederim. Allah sağlıla kucağınıza almayı nasip etsin.:nazar:

hayırlı olsun sağ salim yavruna kavuşursun inşallah hamilelik çok farklı bir süreç eğlenceli bazende sıkıntılı ama tatlı bir yorgunluk tekrar hayırlı olsun

teşekkürler....sizlerle artıyor sevincim....

Hiç tanımadığım birinin gebelik haberinde bu kadar mutlu olacağım aklıma gelmezdi.
Çok sevindim o kadar beklemişsinizki mucizeniz umarım sağlıkla size kavuşur.
Allah bağışlasın:70:

Amin inşallah....olması da mucize olmaması da öyle değil mi ama....40 milyonda,50 milyonda 1....:61:
çooook teşekkür ederim canım darısı isteyen herkese....:16:

tebrik ederim arkadaşım. çok sevindim. rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin de analı babalı büyüsün inşallah.
darısı başıma. bende çok istiyorum 7 aydır hüsran yaşıyorum. bende birgün görürüm çift çizgiyi umuduyla bekliyorum.

tebrik ederim arkadaşım. çok sevindim. rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin de analı babalı büyüsün inşallah.
darısı başıma. bende çok istiyorum 7 aydır hüsran yaşıyorum. bende birgün görürüm çift çizgiyi umuduyla bekliyorum.

canım inşallah sen de en kısa zamanda yaşarsın bu güzel anı....hiçbir şey imkansız değil....zamanı gelince oluveriyor....
:16:

masalcığım çok sevindim :66: allah sorunsuz hayırlı bir hamilelik süreci nasip eder inşallah hayırlısıyla da tamamına erdirir :16::16:

yıllar oldu evleneli....
ve evlendiğimiz ilk günden beri bebek özlemi...

arkadaşlar burda o kadar çok hikaye okudum ki...ne çok göz yaşı döküp ne çok mutlu olmuşuz....
en güzeli her farklı konuda kendi yaşadıklarımızı yaşayan binlerce ortak arkadaş bulmuşuz.... derdimize de sevincimize de....

hikayem uzun....4 yılın sonunda bu sabah evde yaptığım ve bugüne kadar hiiiiiç çift çizgi görmediğim ve görebileceğimi de artık zannetmedim gebelik testinde çift çizgiyi gördüm...Şükürler olsun Rabbim sana....bu sefer sonuna kadar devam etmesini nasip eyle...

bana artık yaşadıklarımı yaşamanızı dilemek nihayet nasip oldu....
Anne olmak isteyen,o çift çizgiyi görmek isteyen herkese-burda üye olan olmayan herkese- Allah en kısa zamanda nasip etsin.....
evlat hasreti ile sınamasın Rabbim....
hayırlı olsun canım ALLAH sağsalim kucağına almayı nasip etsin...

hayırlı olsuuuunnn Allah ın işi işte :65: benim arkadaş ta tüp bebek yaptırdı tutmadı, çok üzüldü kahroldu,tüp bebek denemsinden sonraki ay hamile kaldı kendiliğinden, hem de eşinin sperm sayısı düşük olmasına rağmen, Rabbimin mucizeleri bunlar, ben de umudumu kaybetmiyorum bu örnekleri gördükçe, sağlıkla al kucağına :nazar:

rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah arkaadaşım....

darısı benim gibi isteyenlerin başına inşallah...

Son düzenleme:
hayırlı olsun canım ALLAH sağsalim kucağına almayı nasip etsin...

teşekkür ederim canım senin bebeğinde hayırlı olsun....sağlıkla gelsin inşallah...

hayırlı olsuuuunnn Allah ın işi işte :65: benim arkadaş ta tüp bebek yaptırdı tutmadı, çok üzüldü kahroldu,tüp bebek denemsinden sonraki ay hamile kaldı kendiliğinden, hem de eşinin sperm sayısı düşük olmasına rağmen, Rabbimin mucizeleri bunlar, ben de umudumu kaybetmiyorum bu örnekleri gördükçe, sağlıkla al kucağına :nazar:

bunlar Rabbimin mucizelerinin en üstünü olanlarından...insan için....düşünebiliyor musunuz ki minicik karıncanın rahminden ondan kaç kat daha minik canlar olan onlarca yumurta çıkıyor....Allahım sana inanmayan ateşlerde yanar....
umudunun olması yüzde 50 gebelikte başarı sağlıyor....
en kısa zamanda inşallah Allah sana da nasip etsin...

hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inş

çok teşekkürler....inşallah....gebe kalmak isteyen, gebe olan herkese Allah evlatlarını sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin...

Merhabalar. ben aranızda yeniyim. Konuyu açan arkadaşım inş. sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. Bende uzun bir bekleme ve çeşitli tedaviler sonunda, üstelik dr.umun bu ay olmaz dediği ay normal yolla hamile kaldım. Şu anda 15 haftalık bebeğim. Sabırsızlıkla zamanın geçmesini bekliyorum. Allah isteyen herkese zorlanmadan tattırsın çok güzel bir duygu :)

Merhabalar. ben aranızda yeniyim. Konuyu açan arkadaşım inş. sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. Bende uzun bir bekleme ve çeşitli tedaviler sonunda, üstelik dr.umun bu ay olmaz dediği ay normal yolla hamile kaldım. Şu anda 15 haftalık bebeğim. Sabırsızlıkla zamanın geçmesini bekliyorum. Allah isteyen herkese zorlanmadan tattırsın çok güzel bir duygu :)

allah bağışlasın canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
temennilerin içinde amin amin amin diyorum...

ne güzel canım tebrik ediyorum seni...Allah isteyen herkese mucizelerini tez zamanda nasip etsin...
böyle haberleri duyunca inanamazdım..."ben hayatta yaşamam böyle şeyler" derdim...büyük konuşmak değil de Allah'a ne kadar çok dua edersen o kadar iyi olduğunu anladım...bir kere kabul etmesi bile yeter...

sağlıkla kucağına inşallah bebeğini...sağlıkla kucaklarımıza alalım hep beraber...:16:

canım arkadşım masalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kendi güel ruhu güzel meleğimm hamileliğin hayırlı uğurlu olsun sağ salim rabbim kucağına almayı nasip etsin bekleyen tüm arkadşlarda en kısa zamanda versinnn rabimmmmmmmmm aminnnnnnnn mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx artık meleğimin meleği var :))))

Back
X