Mucize olurmu?

HerSey_Guzel_Olucak

.
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2018
2.475
2.844
63
Merhaba arkadaslar.Ben en son ocak ayinin adet gordum.subat ayinda gelmedi.bu gu itaberiyle 16 gun gecikti adetim.en son 11 gun gecikince yapmsdim test ama neqativ cikti umudumu kayp etdim ama bi yandanda mucize ola bilirmi?yada gec dollenme olmus ola bilir cunki adetim 34 gunde bir oluyor duye yumurtlamamda gec oluyor diye biliyorum.bu ay fazlasiyla stress yasadim ondada gelmeye bilir ama belirtim cok fazla gaz uykusuzluk mide agrligi bas agrisi akinti.iki saat sonra doktora gidicem muayine olucam.acaba hamilelik ola bilirmi?((((( cok istiyorum olsun ama bi yandanda olsa cikardi diye dusunuyorum 11 gun az zaman degil.cok heyecanliyim acaba ne cikicak

Benimde sen gibi gec olur 34 gune bir ve 40 /45 gunu bulduguda cok olmustur hamilelik sanirdim ama testler negatif cikardi.stresten sinirden cabuk etkilenir vucudum.duzensiz adet olurdum ama bu hamile kalamayacagin anlaminada asla gelmez cunku ben iki kez hamile kaldim hic bir tedavi gormeden ama testler negatifse buyuk ihtimal hamile degilsiniz.

E
Benimde sen gibi gec olur 34 gune bir ve 40 /45 gunu bulduguda cok olmustur hamilelik sanirdim ama testler negatif cikardi.stresten sinirden cabuk etkilenir vucudum.duzensiz adet olurdum ama bu hamile kalamayacagin anlaminada asla gelmez cunku ben iki kez hamile kaldim hic bir tedavi gormeden ama testler negatifse buyuk ihtimal hamile degilsiniz.
Bencede (( simdi doktora gidiyoruum hamile olmasamda insallah kotu bi sey cikmaz

Back
X