mucize sanırım

aysegularik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2012
712
6
48
beni haziran 2013 tüp bebek anneleri tanır çünkü ben de haziranda tüp bebek denedim hatta bu ayda denemek için adet gününü bekliyorduk. adetim dört gün gecikti. 3 farklı test aldım yaptım üçünde de kopkoyu ikinci çizgi. Allahım ümitlenmek istemiyoruz hala ya değilsem diyoruz. çünkü adet olacak gibi sancım var.

beni haziran 2013 tüp bebek anneleri tanır çünkü ben de haziranda tüp bebek denedim hatta bu ayda denemek için adet gününü bekliyorduk. adetim dört gün gecikti. 3 farklı test aldım yaptım üçünde de kopkoyu ikinci çizgi. Allahım ümitlenmek istemiyoruz hala ya değilsem diyoruz. çünkü adet olacak gibi sancım var.

rabbim daim etsin svin benc hamilesin :49:

tebrik ederim canım :16:bence hamilesin bende haziran da tüp bebek topiğindeydim ama maalesef benim sonucumda negatifti.
senin kaçıncı denemendi ve sorun neydi.....

eşiimde varikosel vardı benim de bir tüpüm tıkalı diğeri şüpheli demişlerdi. ben hala inanamıyorum acaba acaba ??????

$2013-08-14-461.webp

3 test işte böyle ne dersiniz

ayşegül haziran topiğini takip ediyordum
ismini görünce okudum
senin adına çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin inş.:)
bizlere de Allah nasip etsin.

yeter ki Allahtan istemeyi bilelim o herşeye kadir.
Gozun aydin arkadasim Allah kucagina almayi nasip etsin Insa allah. (Amin).Amenna yeterki istemeyi bilelim Allahtan.Ama bazen istemek te yetmiyor nasip degilse olmuyor benim gibi defalarca ust uste negatif alanlara...Ben 6 senedir husrana ugramaktan yoruldum.Benim gibi olanlara Allah sabir versin...

Gozun aydin arkadasim Allah kucagina almayi nasip etsin Insa allah. (Amin).Amenna yeterki istemeyi bilelim Allahtan.Ama bazen istemek te yetmiyor nasip degilse olmuyor benim gibi defalarca ust uste negatif alanlara...Ben 6 senedir husrana ugramaktan yoruldum.Benim gibi olanlara Allah sabir versin...

canım sabırla bekle vardır elbette bir zamanı.

canim direk hamilesin yani oyle boyle degil hap hamilesin:))))hayirli olsun allah bizede nasip etsin bizdede varikosel var.

eşim varikosel ameliyatı olmuştu 9 ay önce hidrosel oluştu. bu gün saat 1.30 da ameliyatı var. inşallah ameliyat öncesi güzel haber alırız da ameliyata rahat girer eşim.

Back
X