Mucize

nurten74

esrarlı gözler
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
221
2
116
Osmaniye
çok isterdim bende bir mucize yaşamak ve kendi mucizemi yazmak bir yıl daha bitiyor ama beklediğim mucize hala gerçekleşmedi çok üzgünüm NEDEN ALLAHIM NEDEN BENıM BıR MUCıZE HıKAYEM OLMUYOR

Son düzenleme:
inşallah yeni yılda yeni bir mucizeyle girersin canım rabbim sana göbişine mucizeni kondurur inşallah

ewet bende bir mucize diliyorum yeni yılda kendim için ve benim gibi mucizesini bekleyen herkes için ister normal yolla ister başka yollarla.... rabbim yeni yılda bize ve isteyen herkese mucizesini nasip etsin inşallah.....

arkadaşım isyana düşmeyelim, bende sebepsiz infertiliteyim 3 yıldır çocuğum olmuyor şimdi tüp bebeğe başladım, NEDEN ALLAHIM demek bence doğru değil bu bir isyan sözcüğü, Allah vermiyorsa şimdi, mutlaka bir sebebi vardır şu an bizim için hayırlı değil demektir, tabi biz elimizden geleni yapıcaz tedavilerimizi olucaz belki bunları vesile kılar diye düşüncez ama mutlaka ona tevekkül etmeyi de bilicez, ben hep Allahım evlat sahibi olmak hakkımda hayırlıysa bizede sağlıklı ve hayırlı evlatlar ver diye dua ediyorum, çünkü insanlar hayatlarında neler yaşıyor ben etrafımda gördüğüm için biliyorum annesine babasına zulmedenler ya da özürlü çocuğu olanlar falan Allah korusun
canım sana da hakkında hayırlı olanı diliyorum Allah burda isteyen uğaraşan çabalayan maddi manevi yıpranan bütün arkadaşlarıma sağlıklı hayırlı evlat diliyorum

çok isterdim bende bir mucize yaşamak ve kendi mucizemi yazmak bir yıl daha bitiyor ama beklediğim mucize hala gerçekleşmedi çok üzgünüm NEDEN ALLAHIM NEDEN BENİM BİR MUCİZE HİKAYEM OLMUYOR

MUCIZELERE INANMA... ONLARA GUVEN......BIR GUN OLUCAK:1hug:

teşekkür ederim arkdaşlarım allah herkezin gönlüne göre versin inanıyorum ki bu mucize bir gün gerçek olacak

rabbim gönlünden geçen güzel şeyleri sana yaşatsın canım bana en güzel mucize meleğimin gelmesi olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…