mucizem gerçekleşti hamileyimmmmm

bobova

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2008
130
0
96
Antalya
o kadar mutluyumki anlatamam şu mübarek günde allahım yüzümü güldürdü hamileyim değerim 12. günde 343 :nazar::nazar:allahım isteyen herkese nasip etsin dr ikiz olabilir dedi

Tebrik ederim. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Evet değerin çok iyi ikiz gibi ve inş. ikizdir.

ne mutlu sana cnm.bende deneme aşamasındaydım ekime kadar olmazsa doğal yoldan tüp denicez.akşam yine adet oldum.tüp yaptırmadan dünyam başıma yıkılıyorsa yaptırdığımda negatif sonuca nasıl katlanırım bilmiyorum.senin yaşadığın bu mutluluğu allah burda bebek hasreti çeken herkese nasip etsin.Allah sana bebeğini kucağına alıp doya doya koklamak nasip etsin.

Tebrik ederim cnmmmm
Allah bebeğine sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin a.s.

canlarım çok teşekür ederim allah razı olsun hepinizden allahım bebe hasretiyle yanan yüreklere herkese ama herkese nasip etsin bu mutluluğu

amin
Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşaallah

tebrıkler darısı bızlere ınsallah belırtıler olmusmuydu paylasırmısın benımde salı gunu test gunumde.......

tebrikler allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin. bu mutluluğu yaşamayı bizede nasip etsin inşallah......

mübarek olsun canlar.rabbim hayırlısıyla kucagınıza almayı da nasip etsin inşallah.allaha emanet olun...

canım bebişlerin hayırlı olsun sana allahım onları koklayıp kucakladığın günleride nasip etsin sana ve hepimize....
inşallah bizlerde senin yaşadığın mucizeleri yaşayıp yavrularımıza kavuşacağız rabbim izni ile ....

Değerin çok güzel.Hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin sağlıklı olarak kucağina alirsin inşallah bebişleri.:nazar:

tebrıkler darısı bızlere ınsallah belırtıler olmusmuydu paylasırmısın benımde salı gunu test gunumde.......

canım benim inan hiç belirtim yoktu transferen sonra 1-2 gün biraz ağrım oldu ondan sonra hiç belirtim olmadı ne göğüs ağrısı ne kasıkta batma falan sadece 11. gün çok az lekelenmem oldu çok korktum adet oluyorm diye çok şükür kesildi hemen bugünde 12. günüm kan test yaptım çıktı darısı senin ve isteyen herkesin başına...

ayyy canım yaa çok sevindim allah sağlıklı sıhhatli doğmasını nasip etsin darısıda bizlerin başına olsun inşallah :nazar:

Back
X