mucizem gerçekleşti hamileyimmmmm

o kadar mutluyumki anlatamam şu mübarek günde allahım yüzümü güldürdü hamileyim değerim 12. günde 343 :nazar::nazar:allahım isteyen herkese nasip etsin dr ikiz olabilir dedi

canım hayırlı olsun büyük ihtimalle üçüz gebelik.benim 13 değerim 376 idi şimdi üçüzlere hamileyim.hangi merkezde tedavi gördün.ben antalya tüp bebek merk.

canım hayırlı olsun bitanem rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eğler inşallah canım benim

Allah analı babalı büyütsün canım. Senin adına çok sevindim. Tüp bebek merkezin neresiydi? Biraz bilgi verir misin?

canım hayırlı olsun büyük ihtimalle üçüz gebelik.benim 13 değerim 376 idi şimdi üçüzlere hamileyim.hangi merkezde tedavi gördün.ben antalya tüp bebek merk.

canım benim sağol seninde hayırlı olsun bende antalya tüp bebek merkezinde yaptırdım dr hasan bulut çok memnun kaldım çok iyi birisi
bana üç olursan istersen ikiye düşürebiliriz dedi sen üçüzlerle devam ediyomusun çok riskli diye biliyorum iki bile riskli iken üç gözümü korkutuyoo canım ya

kızlar hepinize çok teşekkür ederim o kadar güzel dilerklerde bulunmuşunuz ki çok duygulandım hala çok heyecanlı ve bi tuhafım inanamıyorum allahım o kadar büyükki çok istiyodum bi bebem olsun diye...
allahım isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu hepiniz için dua edicem

Çok güzel bir sonuç, tebrik ederim... Allah tamamına erdirsin ve kucağına almayı nasip etsin inşallah....

Çok güzel bir sonuç, tebrik ederim... Allah tamamına erdirsin ve kucağına almayı nasip etsin inşallah....

canım sağol bende seni tebrik ederim canım senin 12. gün değerin kaçtı acaba merak ediyorum benimki ikiz yada üçüz olabilirmiş değerim 343

canım tebrik ederim..RABBıM inaşşşlah saglıklı salih evlatlar nasip eder..

hayırlı olsun bobova.Allah tamamına erdirsin.benim degerim 430du 12.günde,ikiz olabilir demişti doktor tek oldu,hiç belli olmuyor.hayırlısı olsun:ecrin_bebek:

CtNO-1pe-1.jpg

Back
X