yazdıklarınız öyle umut ki icime benım esımde azosperm daha yolun basındayız 3 yıl oldu evlat sevgısı ozlemi neymiş şimdi anlıyorum yasamadan bılınmıyor sahıp olamadıgın bıseyı ozluyorsun görmeden koklamadan hıssetmeden. rabbımın sınavı bu nasıpse yıllar sonrada olsa olur ama beklemek ne kadar acı bızden sonra evlenenlerın cocukları buyuduler ama ben hala beklıyorum en zoruda ıcım kan aglarken esıme destek olmak yuzune gulup gızlı gızlı aglamak rabbım herkeze nasıp etsın dualarmız bır olsun
Merhaba canim..3 yil boyunca hic tedavi oldumu esin.. Bzde esim varikosl ameliyati oldu..simddi sperm eksikli gi ilee tedavimiz surrruyor..3 yildr istiyoruz..tup bbk denedik olmadi..hala bkliytz..Rabbim hepimizr sabir ve en kisa zamnda evlatt nassip etsinn insallh..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba canim..3 yil boyunca hic tedavi oldumu esin.. Bzde esim varikosl ameliyati oldu..simddi sperm eksikli gi ilee tedavimiz surrruyor..3 yildr istiyoruz..tup bbk denedik olmadi..hala bkliytz..rabbim hepimizr sabir ve en kisa zamnda evlatt nassip etsinn insallh..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amin canım ... Esim horman tedavısı gordu sadece malesef devlet hastanelerı ılac yazmadan gelın tese yapalım dıyor sansımız da cok dusukmus genetık sorun oldugu ıcın deneyelım olmassa evlat edının dedıler olumlu konusan yok kaan aydosa randovu aldık 1 ay sonra ılk muanemız olcak okudum kadarıyla cok ıı doktormus ınsallah olumlu konusur teseyıde ona yaptırmayı dusunuyoruz ...insallah esının sperm sayısı duzelır keske bızımde tup bebek olcak kadar sperm olsaydı ama umudum var inş. Bol bol dua et elimizden baska bısey gelmez allah yardımcımız olsun