mucizemin adı Alaraya mucize bir kardeş :)

2 mucize

Her şey ASK tan
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
2.227
69
163
43
defalarca ağlayarak yazdım ben size.....
defalarca bitti ben artık anne olamayacağım dedim...
şimdi ise 21 aylık mucizem Alara'mı basarken göğsüme, göz yaşları içinde ikinci bebeğimi karşılamaya hazırlanıyorum yavaş yavaş..
Mucize ne , tükenen umutlarım nerede bilmiyorum
Bildiğim şu ki ben doktorların normal yollarla asla olmaz dedikleri bebeğimi karnımda taşıyorum şu an, hem de normal yollarla :)
ve bir kez daha şükürlerle Rabbime dönüp dua ediyorum tüm dileyenlere...

şimdi ise 21 aylık mucizem Alara'mı basarken göğsüme, göz yaşları içinde ikinci bebeğimi karşılamaya hazırlanıyorum yavaş yavaş..
Bildiğim şu ki ben doktorların normal yollarla asla olmaz dedikleri bebeğimi karnımda taşıyorum şu an, hem de normal yollarla :)

Maşallah allahım nazardan korusun. İkinizinde saglıgına birşey olmadan hayırlısı ile Kucagına alırsın inşallah. ..

canım hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağına alırsın 2. yavrunu da insallah. umut oldun bana da , benim de şuanda tedavi ile doğan 3,5 aylık bebeğim var, 2. inşallah normal yolla olur diyorum ama bilemiyorum Rabbim nasip edermi. bizde erkek infertilitesi vardı, hareket ve morfoloji sorunu. özel olmazsa sizdeki durum neydi?

Allah bagislasin. İlki tüp bebek, ikinci doğal mi oldu??
sağol özlem evet kızım tüp bebek :) karnımdaki fasulye ise bizim üretimimiz :)

canım hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağına alırsın 2. yavrunu da insallah. umut oldun bana da , benim de şuanda tedavi ile doğan 3,5 aylık bebeğim var, 2. inşallah normal yolla olur diyorum ama bilemiyorum Rabbim nasip edermi. bizde erkek infertilitesi vardı, hareket ve morfoloji sorunu. özel olmazsa sizdeki durum neydi?

Allaha emanet olsun kuzun. bizdede ciddi morfoloji, sayı, hareketlilik sorunu vardı ve ikinci bebeğim Rabbimin izni ile göbüşümde. Allahım gönlüne göre versin inşallah ;)

pınarım canım arkadaşım seni burda görmek ne güzel ve ne güzel haberle geldin maşallah:nazar::nazar:
ben halen uğraşıyorum canım: ((

Son düzenleme:
pınarım canım arkadaşım seni burda görmek ne güzel ve ne güzel haberle geldin maşallah:nazar::nazar:
ben halen uğraşıyorum canım: ((
arkadaşımmm umudunu kaybetmemek vazgeçmemek gerekiyor Rabbim yardımcınız olsun inşallah umarım en kısa zamanda iyi haberlerini alırız inan hala dualarımdasın ...

Ne güzel, bizlere umut oluyorsunuz . 2. transferim yapıldı, embriyolog transfer bile yaptırmak istemedi. Rabbimin kudreti çok büyük, inşallah sana gösterdiği mucizeyi bizlerede gösterir canım. Rabbim nazarlardan saklasın:nazar:
Tüp bebek tedavinde kaçıncı denemede hamile kaldınız canım?

arkadaşımmm umudunu kaybetmemek vazgeçmemek gerekiyor Rabbim yardımcınız olsun inşallah umarım en kısa zamanda iyi haberlerini alırız inan hala dualarımdasın ...

canım benim seni çok özlemişm yaa.. :43:
duanda olduğunu bilmek ne güzel Allah razı olsun canım. inşlh bende yazmak nasip olur buraya...

Son düzenleme:
Hayat ne garip 16 aylık oğlumun beyninde kocaman bir tümör var. Benim sınavım evlatmis onu anlamadım. Rabbim herkese, benim kuzuma da şifa versin

Back
X