- 20 Eylül 2024
- 4
- 11
- 3
- 35
- Konu Sahibi umutsuzluk yok
Merhabalar birgün bnde bir mucizemi yaşarsam buraya yazacağım demiştim bn 35 yaşındayım iki evlilik yaptım ilk evliliğimde eşim azosperm hastasıydı 11 yıl evli kaldım Ankarada Centriumda rosi ile tüp bebek yaptırdık biyokimyasala döndü sonra a llife semra hoca da devam ettik ama eşimle ayrıldık başka sebeplerden dolayı iki yıl sonra tekrar evlendim iki ay sonra gebe kaldım düşük yaptım sonra bida olmadı mersin medikal vip de çok fenomen bir doktora gittim beş ay yumurta büyütme dığal tedavi ile kendimi kandırdım(şimdi bedava çağırsalar gitmm
)sonra orda aşılama yapalım dediler tamm dedim aşılama günü operasyon anında enfeksiyonun çok yüksek dedi tutarmı bilmiyorum dedi fenomen doktorumuz ki on gün aşılamadan önce bir dolu bir boş her gün kontrole gittim velhasıl sonuç hüsran aşılama olmadı sonra iki üç ay dinlenecem dedim ramazan ayından sonra tüp bebek yapacam dedim o ay adet olmadım beta negatif tarsusta mmt hastanesine gittim senin kaybedecek zamanın yok hmn acıbadem tüp bebek dedi bni o kadar incittiki o doktor ewe kadar ağkadım ramazan ayı boyunca araştırdım doktorlar arasında kararsızım iki doktor arasında kaldım ama gel görki sonanda kalbim beni Bülen Haydar Dedeığluna götürdü kendimi orda buldum iyi bir fırça yedim bülent hocamdan eğer senin yaşın 35 olmasaydı seni bir yıl bekletirdim ama 6 ay bi bekleyelim dedi üç ay bişe bekleme dedi amh düşüklüğü sıkıntı deil bi tane olsun yeter dedi ilaçlarını aylık al toplu alma dedi çünkü sen kasıma kadar bana gebe geleceksin dedi ve beta 9500 ile gebeliğimi öğrendim dün kalp atşı duyduk 6+5 iz iki yıllık evliyim hangi doktora gittiysem menapoz kapıda dedi bülent hocanın kliniğinden çıktığımda sanki içimden pis bir hayvan çıkmıştı kalbinizin sesini dinleyin ilk öğrendiğim anda burda okuduğum bütün kaderarkadaşlarıma çok dyalar ettim