Cilt Bakımı Ürünleri mucizevi zeytinyağı sabunu :D

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

minikcadi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
558
4
118
32
Samsun
kızlar ben 18 yasndayım ve yüzümde yaşımın verdiği sivilcelenmeler oluyodu cok değillerdi ama oynuyodum ve izleri kalıyodu . ben tesadüfen markette kırlangıç zeytinyağı sabununa rastladım. cilde iyi geldiğini biliyodum ama kullanmamıştım pek bilgim yoktu . neyse kullandım.. sabah akşam yıkıyorum yüzümü,2gün oldu başlayalı ve sivilce izlerimde ciddi düzelmeler oldu. siyah noktaları temizledi ve cildimi beyazlattı . parlaklık veriyo ve yumuşatıyo. ben cok memnun kaldım..
cildim karma .. karma ve yağlı ciltler için süper bi sabun bu. oneririm. ama doğalı olcak..
benimkinin markası kırlangıc zeytinyağı sabunu.. :ecrin_bebek:​

yazmayı untmusum k.bakmayın ben öncesnde elma sirkesiyle sildim arkasndan bu sabunla yıkadım süper sonuc aldım..

arkadaşlar saf ve gerçekten doğal zyağı sabunu nasıl anlaşılır.
yeşil renk olanları iyi değilmiş posadan yapılıyormuş

cnm merak ettim tonik gibi mi sürüyorsun elma sirkesini sonrada sabunla yıkıyor musun ?

pamuğa bikaç damla damlattıktan sonra yüzümü siliyorum2-3 dk beklettikten sonra suyla

yıkıyorum. sabuna falan gerek yok yıkarken.

biraz kızarıyo 5 dk falan kızarık kalıyo o yüzden gece yatmadan önce yaparsan kırmızı

kırmızı dolanmak zorunda kalmazsın ortalıkta:))

gercekten güzel etkiediyo.sivilcelerden kalan izleri düzenli kullanımda yok ediyo.bizzat

kendim şahidim.

Selam canım zeytinyağlı sabunu hala önerir misin? Tamamen geçirdi mi sivilce lekelerini yada kırmızılıklarını?

cnm merak ettim tonik gibi mi sürüyorsun elma sirkesini sonrada sabunla yıkıyor musun ?
elma sirkesini bire bir sade maden suyuyla inceltirseniz hem kizartmaz hemde durulamaniza gerk kalmaz. ben yillardir cildimde sivilce ve siyah nokta oldugu zamanlar yatarken tonikleyip yatiyorum .iki uc gun devam ediyorum. gecince birakiyorum. sonuc super.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…