yazmayı untmusum k.bakmayın ben öncesnde elma sirkesiyle sildim arkasndan bu sabunla yıkadım süper sonuc aldım..
cnm merak ettim tonik gibi mi sürüyorsun elma sirkesini sonrada sabunla yıkıyor musun ?
kızlar ben 18 yasndayım ve yüzümde yaşımın verdiği sivilcelenmeler oluyodu cok değillerdi ama oynuyodum ve izleri kalıyodu . ben tesadüfen markette kırlangıç zeytinyağı sabununa rastladım. cilde iyi geldiğini biliyodum ama kullanmamıştım pek bilgim yoktu . neyse kullandım.. sabah akşam yıkıyorum yüzümü,2gün oldu başlayalı ve sivilce izlerimde ciddi düzelmeler oldu. siyah noktaları temizledi ve cildimi beyazlattı . parlaklık veriyo ve yumuşatıyo. ben cok memnun kaldım..
cildim karma .. karma ve yağlı ciltler için süper bi sabun bu. oneririm. ama doğalı olcak..
benimkinin markası kırlangıc zeytinyağı sabunu.. :ecrin_bebek:
elma sirkesini bire bir sade maden suyuyla inceltirseniz hem kizartmaz hemde durulamaniza gerk kalmaz. ben yillardir cildimde sivilce ve siyah nokta oldugu zamanlar yatarken tonikleyip yatiyorum .iki uc gun devam ediyorum. gecince birakiyorum. sonuc super.cnm merak ettim tonik gibi mi sürüyorsun elma sirkesini sonrada sabunla yıkıyor musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?