Sebze Yemekleri Mücver(Kabak Köftesi)Resimli

pinaripekci

pinaripekci.blogspot.com
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
3.830
14
358
46
İzmir
kabagın harıka bır sunumu

kabaklar yıkanır

4-5 orta boy yeşil kabak
1/2 demet dereotu
1/2 demet maydanoz
1/2 demet nane
1yumurta
1 kuru sogan
tuz karabıber
bır su bardagı un
kızartmak için bol sıvı yağ

derınce bır kaba kabaklar rendelenır.suyu sıkılır ve dokulur.bunun uzerıne sogan rendelenır.yeşilliklerin hepsi ince ince doğranıp eklenir.1 yumurta kırılır.tuz karabiber ve un eklenip kaşıkla karıştırılır.bol sıvı yağda arkası önü kızartılır ve havlu peçete serilmiş kaba alınır.arzuya göre sade veya yogurtla servis edilir..afiyet olsun..

Son düzenleme:
fotoraf0448.jpg

mucverin cok guzel gorunuyo canim ,bi yerde yemistim begendim ,bende yapim dedim
yaptim iyi olmamisti ,ondan sonrada hic denemedim
bidaha denesem bari ,gerci bu aralar pek kizartmali seyler yememeye calisiyorum

mucverin cok guzel gorunuyo canim ,bi yerde yemistim begendim ,bende yapim dedim
yaptim iyi olmamisti ,ondan sonrada hic denemedim
bidaha denesem bari ,gerci bu aralar pek kizartmali seyler yememeye calisiyorum

senin durumun özel hiçbirşey demiyorum herşeyin en iyisini sen bilirsin kendin için cnm bnm.opüorm.guzel yorumun içinde çok teşekkür bitnmopuyorumnanaktan

bende yapıyorum çok güzel oluyor

gerçekten öyle tatlm bnm.opuyorumnanaktan

elleri dert görmesinler canım:lepi:,mühteşem görünyorlaralkisalkisalkis,bende sık sık yapıyorum çok seviyoruza.s

vazgeçilmez kahvaltılıklarımdan biridir haftasonlrııı pınarımm ellerine sağlık tatlım çok güzel görünüyo memişlerim şişti nan delümmmkaydirigubbakcemile3

vazgeçilmez kahvaltılıklarımdan biridir haftasonlrııı pınarımm ellerine sağlık tatlım çok güzel görünüyo memişlerim şişti nan delümmmkaydirigubbakcemile3

yaff ben ne yapsam bilemedimki zatii..ne yapsam sana zarar veriyııı dellendim ben yaff.en iyisi sen gel misafirim ol..bıde bısıı dıcem.evime gecenlerde ıs arkadaslarım geldı bızden gıttıkten bır hafta sonra ıkısıde gebeş olduunu oorendı tılsımlı evmı ne beklerım yaniiii..(şaka bi yana bu anlattıım olaydaki kişi ve olaylar tamamen gerçekkaydirigubbakcemile3)enteresan bi tesadüf olduuu..

aç kapıyı nan atladım süpürgeme geliyommmmmmmmkaydirigubbakcemile4

yoksa pınarım senmi hamiş bırakıyon hee diyiver bakem:jeyyar:

aç kapıyı nan atladım süpürgeme geliyommmmmmmmkaydirigubbakcemile4

yoksa pınarım senmi hamiş bırakıyon hee diyiver bakem:jeyyar:

yoh be gulüm o teknoloji gelmedi henüz izmire ama çok ciddiym eve gelen iki arkadaşım kendisi ve bır tanesının de ablası aynı hafta ıcınde hamıle kaldı..cok garıptı herşey allahtan tabi bu arkadaslardan ıkısının bebeği olmuyordu epeydır ugrasıyorlardı..gel sen gel..zemuszemusopuyorumnanaktan

Back
X