Müdahale etmeli miyim?Artık etmeliyim...

Ben sırf gelin suçlu demiyorum ki herşey kardeşimde bitiyor. Ben sadece nasıl biri olduğunu anlatmak istedim. Çünkü ciddi ciddi olay çıkacak. Annemin evinde olma sebepleri sıcak ev yemeği, sofra toplama dertleri dahi yok. Temizlik yok iş yok... Şimdi düşündüm de öyle yer bulsam bende mi öyle olurdum ne :37:

Zaten gelmediler bir daha. Annemin iyileşmesini bekliyorlar sanırım bu halde yeteri derecede hizmet edemez sanırım.

Büyük olay çıkacak büyük...

Seni çok iyi anlıyorum...annen hasta belki de büyük ölçüde bu iki insanın derdi tasası yüzünden kadıncazın kalbine inmiş...

Bence de susma artık...yazık ya ...kayınvalidesi iyi olandan da genelde böyle manzara çıkıyor...gelin canına okuyor...

ben senin suçladıgını düşünmüyorum zaten...konuya yorum yapan arkadaslar dahil saydırdık GELİN e :))

ama sorunun odagı ,senin çözüme ulaşabilecegin kanal kardeşin bence...

Allah tekrar şifa versin.en azından hastalık sürecinde ortada olmamışlar,annen dinlenmiş-morali düzelmiştir.bu da bir şey ...

Seni çok iyi anlıyorum...annen hasta belki de büyük ölçüde bu iki insanın derdi tasası yüzünden kadıncazın kalbine inmiş...

Bence de susma artık...yazık ya ...kayınvalidesi iyi olandan da genelde böyle manzara çıkıyor...gelin canına okuyor...

ben senin suçladıgını düşünmüyorum zaten...konuya yorum yapan arkadaslar dahil saydırdık GELİN e :))

ama sorunun odagı ,senin çözüme ulaşabilecegin kanal kardeşin bence...

Allah tekrar şifa versin.en azından hastalık sürecinde ortada olmamışlar,annen dinlenmiş-morali düzelmiştir.bu da bir şey ...

Kardeşim artık parayla satın alınmış biri. Şöyle ki babamın hiç hazzetmediği partiye babama rağmen, o kadar zorlamasına rağmen oy vermişti. Şuan eşi istedi diye tam zıttı bir partinin gediklisi oldu :1: Evlenmeden önceki yanlışları şuan onun en baş doğruları. Karısı istedi diye. Anlatabiliyor muyum?

Nasil bir vicdandir bu? Nasil cirkin davranislar? Hata Gelinde degil bence annesinde, hic birsey ögretememis kizina halada ögretmiyor. Kardesinle konustun mu? Hic mi üzülmüyor annesine? Baban ne diyor bu duruma? Saygisiz saygisiz konusmalar davranislar bu nedir ya..?

Kardeşim artık parayla satın alınmış biri. Şöyle ki babamın hiç hazzetmediği partiye babama rağmen, o kadar zorlamasına rağmen oy vermişti. Şuan eşi istedi diye tam zıttı bir partinin gediklisi oldu :1: Evlenmeden önceki yanlışları şuan onun en baş doğruları. Karısı istedi diye. Anlatabiliyor muyum?

ne diyeyim Allah ona akıl fikir vicdan sizlere de sabır versin.nasıl beceriyorlar anlamıyorum ...off off..kardesinin gelinden finansman sagladıgını ancak anladım ben...okudum ama anlayamamışsım...tühhh onun adamlıgına...

Cok cok gecmis olsun

Saygisizlar gelini bosver annesi neymis öyle kizim onu yaptirmadim bunu yaptirmadim o zaman kendi evine gotursun ya ne yüzsüz insanlar ya evlenmissim evinde otursana ay :-@ hic gelemem boyle insanlara

Konusmaya calismissin faydasi yok bari annen desin kizim ben hastayim dinlenmek istiyorum evinizde durun fln belki onu dinler cok uzuldum ya gercekten nasil insanlik bu :17:

benim eşimin abisinin hanımıda aynen bu şekilde birde çocuk doğurdu ne zaman kayınvalideme gitsem çocuğun bezleri pis olarak ortada süt sağdığı şey öylece duruyor geçen akşam uğradım kayınvalidemle gezmeye gitmişler kayınpederim oturuyor bir girdim salonda orta sehpanın üstünde çocuğun pis bezleri ıslak mendiller her taraf her tarafta oturacak yer yok eşim almış eline süt sağma makinesini bu ne bune tam ağzına değdiriyordu napıyorsun dedim o süt için dedim bir fırlattıki elinden ıyyy diye
sorma evi pislik içinde kayınvalideme söyledim bu evin hali ne anne eltimin külotu sütyeni ortada yıkanmış buarada birlikte oturmuyorlar eltim üst katta ama evi görüceksiniz sinir oluyorum ama bişicik diyemem kıskanıyor olurum ama sizin anneniz karışın karışmaya hakkınız var kadına bişi olduktan sonra konusmanızın hiç bişr faydası yok arkadasım

Back
X