Müdür dengemi bozuyor

Dilasare

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2018
1.322
0
118
Kızlar merhaba ben çocuk gelişimi okudum üniv. Mezunuyum .6 yıllık evliyim hiç çalışmadım çocuk gelişimi üzerine evlenincede çocuk falan derken çalışma fırsatım olmadı .Ağustos ayında bir yere başvurdum ve okul açıldı açılalı çalışıyorum .SSK var yemek oraya ait oğlumda benimle geliyor farklı sınıfta 2500 de ücret çok değil ama tecrübem yok o yüzden sorun yapmadım .neyse ne yapacağımı şaşırıyorum elim ayağıma dolanıyor tere karışıyorum çok acemiyim işe başlamadan hoca benim ile ilgili çok güzel şeyler söylemişti acaba şuan ne düşünüyor bilmiyorum ama inanın çok çaba gösteriyorum..veliler memnun ama müdür tuhaf salgın olduğu için sınıfımdan beş öğrenci gelmiyor bunun sebebi ben gibi davranıyor halbuki veliler hasta olduğu haberini veriyor memnuyetsiz bir insan acele ettiriyor sürekli diğer okullar daha 1 sayısında biz 3 sayısını bitirdik ..sürekli memnunum diyor ana küçük bir hatada arkadan konuşuyor gibi geliyor inanın iki aydık stres içimdeyim acaba çıkarır mı diye çıkarsın sorun değil ama bilmiyorum beni bu düşünceye soktu kendisi ..Bugün bizimle konulma yaptı çıkardığını söyledi hocayı sizinle ilgili sıkıntı yok şimdilik memnunum dedi olursa söylerim dedi falan …daha sonra diğer öğretmenin yengesi de çocuk gelişimi mezunuymuş yeni evli onu öğrendi hemen çalışma düşünür mü dedi..yani şuan biz varız çalışıyoruz ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum ben ikilemde kalıyorum sürekli sizce ne yapmalıyım ..

Çocuğunuz olduğu için mi 2500 veriyor?

Bir de çok kurnaz bir İdareciye denk gelemişsiniz. Sizi panik halinde çalıştırmak istiyor.. Kısaca manipüle ediyor.

Hala orda çalışmak istiyorsanız. Acemi gibi davranmayın. Elinizde ki planlarla, belirli gün ve haftalar çizelgesiyle devam edin. Kısacası İşinizi doğru sekilde yapın yeter.

Siz şu panik havasını üzerinizden atın bi önce.
Size her seslendiklerinde banka kasası soyarken yakalanmişsiniz gibi tepkiler vermeyin.
Özgüveniniz olsun azıcık. Eğitimini aldığınız işi yapıyorsunuz farkında olun. Siz süklüm püklüm durursaniz o sizi daha çok ezer.Dik durun ve konuşurken göz temasını kesmeyin. Kendinizden emin bir duruşunuz olsun ve yaptığınız her iyi işin reklamını da yapın.

Neden bu stres anlamadım. Sizi çıkarmak istese gözünün üstünde kaşın var der çıkarır zaten. İşinizi yapın memnun kalmazsa da yapacak bişey yok çıkarsınız. Ki zannetmiyorum 2500 liraya bu devirde çalışan bulmuş kolay mı

Aynen para komik bir rakam

Çok haklısınız çok heyecan yapıyorum boş yere

Evet bende öyle düşünüyorum manipüle ediyor ve strese girmeme sebep oluyor Buda..
Oğlumdan dolayı o kadar ücret

Ücret 2500 TL mi...yanlış mı yazdınız...doğruysa bu çalışmak değil bu somurulmek...asgari ücretin yarısından da düşük...yapmayın bunu kendinize...asgari ücrete başka iş bulun
Çocuğum da geldiği için o şekil veriyor

2 buçuk neye yetiyor ki?
Eşim bana o kadar gönderiyor hiçbir şeye yetmiyor siz nasıl kabul ettiniz bu ücreti

3. kez nasıl değişecek acaba konu ile ilgili fikrimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…