Aynen para komik bir rakamNeden bu stres anlamadım. Sizi çıkarmak istese gözünün üstünde kaşın var der çıkarır zaten. İşinizi yapın memnun kalmazsa da yapacak bişey yok çıkarsınız. Ki zannetmiyorum 2500 liraya bu devirde çalışan bulmuş kolay mı
Çok haklısınız çok heyecan yapıyorum boş yereSiz şu panik havasını üzerinizden atın bi önce.
Size her seslendiklerinde banka kasası soyarken yakalanmişsiniz gibi tepkiler vermeyin.
Özgüveniniz olsun azıcık. Eğitimini aldığınız işi yapıyorsunuz farkında olun. Siz süklüm püklüm durursaniz o sizi daha çok ezer.Dik durun ve konuşurken göz temasını kesmeyin. Kendinizden emin bir duruşunuz olsun ve yaptığınız her iyi işin reklamını da yapın.
Evet bende öyle düşünüyorum manipüle ediyor ve strese girmeme sebep oluyor Buda..Çocuğunuz olduğu için mi 2500 veriyor?
Bir de çok kurnaz bir İdareciye denk gelemişsiniz. Sizi panik halinde çalıştırmak istiyor.. Kısaca manipüle ediyor.
Hala orda çalışmak istiyorsanız. Acemi gibi davranmayın. Elinizde ki planlarla, belirli gün ve haftalar çizelgesiyle devam edin. Kısacası İşinizi doğru sekilde yapın yeter.
Çocuğum da geldiği için o şekil veriyorÜcret 2500 TL mi...yanlış mı yazdınız...doğruysa bu çalışmak değil bu somurulmek...asgari ücretin yarısından da düşük...yapmayın bunu kendinize...asgari ücrete başka iş bulun
Dimi haklısınızMerak etmeyin ayda 2,5 veriyorsa
Çıkmaya kalksanız yalvarır bile size
Tecrübe olsun diye2 buçuk neye yetiyor ki?
Eşim bana o kadar gönderiyor hiçbir şeye yetmiyor siz nasıl kabul ettiniz bu ücreti
Anlıyorum umarım faydası olurTecrübe olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?