Yeğenim Meslek lisesi 1.sınıf öğrencisi. Her okuldada olduğu gibi sınıf sınıf nöbetçilk yapılıyor , Hergün bir öğrenci müdürün kızına bakıyor Müdürün kızıda bu ilgi karşısında fazla ve kendini beğenmiş bir çocuk daha anaokulunda. Benim yeğenimde böyle şeylere gelen bir kız değil diğer nöbet tutan arkadşlarına "Ben kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değilim. Öğrtmendir saygım var. Herhangi dosya ktap defter fotokobi duyuru istese yaparım. Ama ben çocuk bakıcısı değilim" demiş.. Kızlar bunu gidip hocaya söyleyince Hoca "Gidin o kızı çağrın a.... s...arım o kızın " demiş. Yeğenim Odadan içeri girer girmez küçük kız yeğenime "Sen nerdesin bee babamla burda beklemkten ağaç olduk hadi beni eğlendir" demiş. Tabi kuzenim susmuş şaşkınlıktan tabi. Müdür; "nerdesin Sen it gibi geziyorsun demiş.Şu çocukla ilgilen bugün evine geç gidiceksin ceza sana" demiş. Yeğenim çok sorunlu bi çocuk yani daha doğrusu ailesi sorunlu onuda etkiliyo haliyle. İçlenen bi çocuk.. Akşam teyzem eve gelince çok ağlamış beni bu okuldan alın diye. Şimdi bizim haklarımız nelerdir ? Ne yapabilirz ? bu konuda bilgi istiyorum..