müdürden azar

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
merhabalar kızlar. kamuda calısıyorum 6 aydır bir yerde görevliyim.ben dakik disiplinli bi insanım. ama gelin görün ki aşırı pimpirikli bi müdürle çalışıyorum.yazdgm yazıyı 10 kere falan degiştirtip öyle işlem yaptırıyor.bugün insanlık hali bi harfi büyük yazdım diye bir uyar iki uyar ücüncü gidiş oluyo bizde bilesin dedi bana müdürüm.yeni olmama ragmen cok zor biyerde calısıyorum ve adapte oldum işlere.ama o kadar zoruma gtti ki gidersin lafı.

merhabalar kızlar. kamuda calısıyorum 6 aydır bir yerde görevliyim.ben dakik disiplinli bi insanım. ama gelin görün ki aşırı pimpirikli bi müdürle çalışıyorum.yazdgm yazıyı 10 kere falan degiştirtip öyle işlem yaptırıyor.bugün insanlık hali bi harfi büyük yazdım diye bir uyar iki uyar ücüncü gidiş oluyo bizde bilesin dedi bana müdürüm.yeni olmama ragmen cok zor biyerde calısıyorum ve adapte oldum işlere.ama o kadar zoruma gtti ki gidersin lafı.
yanlışın çıksa da egomu tatmin etsem diye bekler böyleleri. tabi bu yanlış bile değil aslında.
Sabret her yerde değişik türden varlar çünkü

Daha durun bakalım neler göreceksiniz.
Böyle en ufak şeyi dert ederseniz çalışamazsınız.
Haaa bu arada 32 yıldır kamudayım. Görmediğim amir tipi kalmadı.
Sizin müdürünüze ben kurban olurum. Melek gibiymiş.

Daha durun bakalım neler göreceksiniz.
Böyle en ufak şeyi dert ederseniz çalışamazsınız.
Haaa bu arada 32 yıldır kamudayım. Görmediğim amir tipi kalmadı.
Sizin müdürünüze ben kurban olurum. Melek gibiymiş.
ama ben çaba gösteriyorum bi harfi yanlş yazdim diye gidersin derse ben giderim.banada zor geliyor nası gececek bunca sene

gecici görevdeym.burda calısmazsın artık anlamında diyor

Sen yine de pasif görünme. "Kısmet. belki siz gidersiniz kimse bilemez" de ağzı açık düşünsün bir kaç saniye.. İş hayatında çok tecrübesizsin anlaşılan. Çok ezilirsin.
Tecrübesiz olsan bile pasif durma atik ol. İnsanlar çok acımasız çünkü..

Son düzenleme:
ama ben çaba gösteriyorum bi harfi yanlş yazdim diye gidersin derse ben giderim.banada zor geliyor nası gececek bunca sene

Siz bir harf yüzünden tartışmışsınız. Benim bayan müdürüm benim yatak odama bile karışmıştı. Usulünce cevabını verirsiniz olur biter.
Hataları da asgariye indirmeye çalışın. Birbir çeşit insanla çalışacaksınız. En ufak şeyde sallanırsanız daha aksi müdürlerle ne yapacaksınız?
Biraz toparlanan ve işinize konsantre olun. Bunlar ufak tefek şeyler.

Sen yine de pasif görünme. "Kısmet. belki siz gidersiniz kimse bilemez" de ağzı açık düşünsün bir kaç saniye.. İş hayatında çok tecrübesizsin anlaşılan. Çok ezilirsin.
Tecrübesiz olsan bile pasif durma atik ol. İnsanlar çok acımasız çünkü..
zaten ne oluyosa şu pasiflgmden oluyor o kırılmasın sus,buna bisey söyleme derken ...

hiç takma bişey yapamaz. Öyle kolay değil. Gidersin diyenler kendileri gidiyor tek tek :) bende kamuda çalışıyoruz yazışma vs full ne şube müdürleri gördük sürekli sirkülasyon değişiyorlar :D

Siz bir harf yüzünden tartışmışsınız. Benim bayan müdürüm benim yatak odama bile karışmıştı. Usulünce cevabını verirsiniz olur biter.
Hataları da asgariye indirmeye çalışın. Birbir çeşit insanla çalışacaksınız. En ufak şeyde sallanırsanız daha aksi müdürlerle ne yapacaksınız?
Biraz toparlanan ve işinize konsantre olun. Bunlar ufak tefek şeyler.
nasıl yatak odanıza karıştı çok merak ettim :D

Back
X