Müdürden, kaynanadan, hocadan vs nefret etmek ve politik davranmak

demetooo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
1.623
3.146
53
Kızlar benim derdim her zaman yüzyüze bakmak zorunda olduğum bir insana son derece sinirli olmam. Yüksek lisans yapıyorum ve tez hocamdan nefret ediyorum. Hocanı değiştir demeyin mümkün değil, bu onun için kötü olduğu kadar benim için de kötü bir durum olur. Neticede referans da söz konusu.

Kadının hali tavrı, mesajlarıma cevap vermeyişi, sürekli iğneleyici konuşması beni çileden çıkartıyor ama yine de iletişimi sürdürmek zorundayım.

Bu şekilde hiç hoşlanmadığınız bir insan var ama bir şekilde onunla zaman geçirmek zorundasınız. Bu kaynana olabilir, müdür olabilir nasıl rahatlıyorsunuz ve sinirinizi yansıtmadan ilişkiyi sürdürebiliyorsunuz?

Hiç yapamayacağım bir şey
Davranışlarından hoşlanmadığım birine tepkimi koyarım iletişimde olmam gereken biri ise bende onun hayatında olmalıyım o beni olduğum gibi kabul etmek zorunda bende onu
Anlatabilmişimdir umarım

Arada kadının arkasından dil çıkarın,nanik yapın,telle konuştuktan sonra kapatınca salak deyin işe yarıyor:)))

:) Ben de duygularımı bastırmaya çalışıyorum, o aslında iyi bir insan. Senin iyiliğin için öyle davranıyor, çok meşgul o yüzden seni sallayıp duruyor falan. Bir de böyle deneyeyim

Kızlar benim derdim her zaman yüzyüze bakmak zorunda olduğum bir insana son derece sinirli olmam. Yüksek lisans yapıyorum ve tez hocamdan nefret ediyorum. Hocanı değiştir demeyin mümkün değil, bu onun için kötü olduğu kadar benim için de kötü bir durum olur. Neticede referans da söz konusu.

Kadının hali tavrı, mesajlarıma cevap vermeyişi, sürekli iğneleyici konuşması beni çileden çıkartıyor ama yine de iletişimi sürdürmek zorundayım.

Bu şekilde hiç hoşlanmadığınız bir insan var ama bir şekilde onunla zaman geçirmek zorundasınız. Bu kaynana olabilir, müdür olabilir nasıl rahatlıyorsunuz ve sinirinizi yansıtmadan ilişkiyi sürdürebiliyorsunuz?
işin bitene kadar ayıya dayı demek gerekiyor canım

Valla ben de bunu hiç beceremeyen bir insanım dan dan konuşurum ya da tavirlarimla belli ederim o da olmazsa suratımı 10 metre aşağı salarım. Bana gıcık davravanan birisine misliyle karışık veririm :D politik olamıyorum hic sıfırım yani

:) Ben de duygularımı bastırmaya çalışıyorum, o aslında iyi bir insan. Senin iyiliğin için öyle davranıyor, çok meşgul o yüzden seni sallayıp duruyor falan. Bir de böyle deneyeyim
.
Allaha havale etmek en iyisi..Çünkü başka çare yokkkkk..Ne yazikki hergün yüzyüze bakmak zorunda olduğumuz bu tip..hatta bin beteri insanlar var..napiyoruz takmiyoruz ..bosveerr hee de gitsin..

Benim patronun bayandı
Ruh hastası pisliğin biriydi
Takıntılı biriydi
İşten çıktım işte rahatladım ne yüzü ne yüzüm
Ne yapayım hasta hasta

Malesef bende hiç politik değişimdir karşımdaki insan iş arkadaşım şuan nefret ediyorum işe gelmekten onunla aynı ortamda bulunmakta ama malesef geliyorum ve hiç konuşmuyoruz o nasıl davranıyorsa bende öyle davranıyorum suratımınastım oturdum

İşte kızlar politik olmamız lazım, neticede işten çıksak bu bize zarar, tez hocamı değiştirsem yine bana da zarar veya kv ile kavga etmek ailemin huzuruna zarar. Dolayısıyla asgari iletişim ve sinirimizi hayatımıza yansıtmamak önemli, ben çalışıyorum işte :)

Benim hocam da kadındı , tez bitince arabasını çizicektim ama çizemedim.Annem çizdirmedi iyilik sende kalsın çocuğum kötülük kötülerin olsun dedi ermiş kişilik. :confused::KK70:O kadın sayesinde sinirlerim çelik gibi oldu , zordur ama dayan.

O kişinin gelip geçici birisi olduğunu düşün ve bunu düşünerek sabret.Haftaları saya saya bitirmiştim ben.

Politik olmak guzel birsey degildir...biz buna iki yuzlu veya icten pazarlikci diyoruz.Ama duygularini yansitmadan nasil iletisim icine girersin dersen,ben cokta guzel ona karsi duygularimi yansitirim,belki silip atabilecegim bir insan degilsede minimum seviyede gorusur ve konusurum,aramiza sert sinirlar cekerim,labablilige hic gelmem duygularimi neden saklayayim bilsin,bilsinki onunla fazla muhattap olmak istedigimi anlasin,yuz bulmasin...

Annem olsaydı; ne takıyorsun, vur g.tüne iki tane, seni popoma takıyorum der gibi derdi:KK76:

Birebir aynısını yaşadım ne kadar zor bir durum olduğunu çok iyi biliyorum. Sadece sabredip tezinizi bitirin siz başarıyla tezi savundugunuzda aranızda bir sorun kalmayacaktir.

üni de bir arkadasım bahsetmişti hoca yalakası bir kız hocanın odasından cıkarken tamam hocam olur hocam cıkınca kaltak manyak gibi seyler söylemişti.ozman garipsemiştim ama bazen mecbur kalıyorsun

Back
X