Müdürden, kaynanadan, hocadan vs nefret etmek ve politik davranmak

Bu modelden bir tane de bende var. Neredeyse Doktorayı yarım bırakacaktım bu eserikli kadın yüzünden. Bildiğin egomanyak, eziyet etmeye çalışıp duruyordu bana... Sonra mum gibi oldu ama bir gün herkesin içinde rezil ederek sağladım bunu... Tövbe etti kadın :KK48:

Şimdi tez hocasından tezin bitti mi kurtulursun öyle düşün.
Ama kaynana öyle mi ölene kadar tepende atsan atılmaz satsan satılmaz
Umarım tez hocandan başka politik davranman gereken kimse olmaz hayatında

:) Canım ona bakarsan kayınvalide de büyük ihtimalle senden önce ölecek, böylece onsuz bir hayatın olabilecek

:) Canım ona bakarsan kayınvalide de büyük ihtimalle senden önce ölecek, böylece onsuz bir hayatın olabilecek
Kimin önce gideceği belli olmaz :))
Bak hiç bu tarafını düşünmemiştim:KK53:

Şaka bir yana devlette misin özelde misin bilmiyorum ama zor gerçekten ben tezli yüksek lisansa başlayıp bırakmış biriyim.
Doktora olsa daha sıkıntı ama yükseği bitirirsin
He de geç

Tez hocanız hayatınız da gelip geçici bir insan o yüzden çokta takılmam işim bitene kadar çekerim ..ama sürekli görüşmek zorunda olduğum bir insansa bir akrabam vs gibi mesafe koyarım sır vermem kesinlikle sınır koyarım görüşmelere

Kaynana cokta onemli degil ama iş, egitim hayati insani buna zorluyor. Veee bende hic beceremiyorum. Karsi taraf hakliysa bagirsada ses cikartmamaya katlanirim o derece soyliyeyim ama bilerek pislik yapiliyorsa benim sinirlerim ke sin lik le dayanmiyor. 2 işimden de 1 haftada ayrilmiştim tartısmaktan... birinin bogazini sıkıveresim geliyor.

Back
X