• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müdürlük taslamaya çalışan iş arkadaşı

vega4

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
1.908
1.523
133
Merhaba güzel kadınlar günaydın
Şimdi konuya geleyim yeni işe başladım ama benimle aynı statüde olan arkadaş bana üstünlük kurmaya çalışıyor
Müdür yokken onun odasına oturuyor, yana yemekçi bayana bağırıp çağrıyor, çocuk azarlar gıbi davranıyor.
Ve ben iş ile ilgili bir şey yaparken ipe un sermeye çalışıyor
Benim 15dkda hazırlağım sunumu 1saate yayıyor, ne yapmalıyım bilemedim kötü olmak istemiyorum ama dozunu arttırmaya başladı mesela şirkete bir ley alınacağinda parayı cebınden veeiyormuş gibi davranoyor.

Şimdi konuya geleyim yeni işe başladım ama benimle aynı statüde olan arkadaş bana üstünlük kurmaya çalışıyor
Müdür yokken onun odasına oturuyor, yana yemekçi bayana bağırıp çağrıyor, çocuk azarlar gıbi davranıyor.
Benim 15dkda hazırlağım sunumu 1saate yayıyor, ne yapmalıyım bilemedim kötü olmak istemiyorum ama dozunu arttırmaya başladı mesela şirkete bir ley alınacağinda parayı cebınden veeiyormuş gibi davranoyor.
Bunu yapan muhasebeci mi?

Açıkça boz
Müdürcülük oynama
Haddini aşıyorusun, bu kadar =)

Samimiyetinize bağlı bir tepki ver. Ben olsam o müdürlük taslarken "hmm öyle mi müdür hanım, hıı demek öyle diyosunuz sayın müdürümüz, hemmen yerine getirilsin" falan diye kıkırdayarak dalga geçerdim.

Ha yok o kadar samimi değilseniz terslemekten çekinme, "cebinden mi veriyon hayırdır, müdür mü oldun" falan de. Haddini bilsin.

Mobbing uyguluyor ama sizin üstünüz değil. Korkma hiç. Çat çat yapıştır cevabı. Özelde çalışırken bir asistan benim önümdeki masaya dosya atmıştı bunu yap diye. Ben de alıp yere fırlatmıştım al yapmıyorum diye. Zaten sonra bu mobbinglere dayanamadım ders çalışıp atandım.

Ben sizin yerinizde olsam görmezden gelirim ama mesela toplantı gibi bir ortamda burda çalışmaktan çok mutluyum ama birbirimize karsı daha Nazik olabileceğimizi düşünüyorum derim
Kendinizden çok Çaycıya yaptığı hareketi söylerim

Günaydın.
Benim iş hayatımda gözlemlediğim kadarıyla yönetime yakın olan her kimse onun sözü geçiyor.
İstediğin kadar boz,uyar,tersle farketmez,düzeni bozmak kolay değil.

Sakın birşey yapma sessiz kal daha yenisin seni nasıl kapı önüne koyduracağını çok iyi biliyordur.

O yüzden 6 7 aydan önce iş ortamını tanımadan önce kimseye laf atmaya çalışma,

yoksa bir oyun çevirirki senin ruhun duymaz.

dalga geçin, aşağılayın, egosunu yerle bir edin.
böylelerinin en zayıf noktası budur, siz ona patronculuk oynadığının herkesçe bilindiğini ve bunun komik göründüğünü hafife alır bir dille ifade edince bakın nasıl tavrı değişecek.
oturup ciddiyetle konuşursanız kendini daha da önemli hissetmesine ve tavırlarının artarak devam etmesine neden olursunuz.

Benden tek farkı benden bir yıl önce işe girmesi
Of aynı ben.
Ben uzun suredır calısıyorum ve yonetım katında en eskı kısı benım
Bende muhasebecı degılım ancak kasayı ben tutuyorum gunluk alınacaklar verılecekler vs. Halıyle bırı ozellıkle yenı bırılerı bısey alacaksa formsuz neden nıcını ogrenmeden vermıyorum. Isım degıl ama gundelık paralar bende durdugu ıcın takıp etmem lazım, daha ucuzu varsa daha pahalısını almalarını ıstemem mesela

At binicisine göre kişner. Siz gayet ciddi durun. Tavrınızı bozmayın. Baktınız size de mobbing uyguluyor hayırlısı olsun terfi ettiniz galiba deyin. Her zaman sizli konuşun. Zamanla tanıdıkça tavrınıza karar verirsiniz. Ama alt personeli ezmesi tabi ki kendi komplexinden kaynaklanıyor. Size yapmasına asla izin vermeyin. Yaptığı an hemen üstünüze bildirin.

'' Had bildirmek saygısızlık değil , daha saygılı bir ilişkinin başlangıcıdır ''

Yalnız burada şöyle bir püf nokta var . Had bildirecekseniz kendiniz adına yapacaksınız .
O çaycı abla adına da yapmaya başlarsanız , yarın yine siz rahatsız olursunuz

Kıskançlık sezdim hazmedememe !!Yerini sanki kaybedecek korkusu ;)
Ama hiç oralı olamayın ,haddini aşarsa yapıştırın bir kendine gelsin.
Kendine geldiği vakit dev aynasında olmadığını görecektir.

Kıskançlık sezdim hazmedememe !!Yerini sanki kaybedecek korkusu :KK66:
Ama hiç oralı olamayın ,haddini aşarsa yapıştırın bir kendine gelsin.
Kendine geldiği vakit dev aynasında olmadığını görecektir.
Geçen çaycı abla dediki siz gelmeden önce bu böyle değildi siz gelince değişti dedi

Back
X