• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müdürüme gıcık oluyorum

Geçen şirket içi yazışmalarımızda bir şey aramam gerekti işle ilgili. Şunu farkettim bana iş için rica ettiği vb yazışmaları silmiş ben şok. Çok da çakal biri kendisi. Dışarıdan baksanız yüzünde güller açıyor dünya tatlısı dersiniz ama bana bir bakışı var o farketmiyotum sanıyor sanki nefret ediyor. Ama kendi gibi olanları, karşı gelmeyenleri hiçbir konuya çok seviyor. Mobing ise de kanıtlayamam ki
Bu arada unuttum şirket içinde çalışan memnuniyet anketi yapılma dönemine yakın melek oluyor😆 isteklerimizi sormaşar, yardım etmeler vs sonra aynı

Bu arada unuttum şirket içinde çalışan memnuniyet anketi yapılma dönemine yakın melek oluyor😆 isteklerimizi sormaşar, yardım etmeler vs sonra aynı
Bir de mesela onun müdürünün de yani direktörümüzün olduğu bir yazışma grubu var ben ne zaman bir şey paylaşsam işle ilgili öneri, etkinlik ya da samimi bir mesaj ona da uyuz oluyor. Ekip etkinliğinde geçen direktörle tek kaldım adamcağız bana sorular soruyor bir baktım bu kadın bize doğru geliyor hemen araya girdi konuşmamızı kesti. Ben onun gibi olmadığım biraz içe dönük olduğum için de üste çıkamıyorum öyle saf saf ortada kaldım. Benim örneğin bir etkinlikten haberim oluypr işle ilgili kadına yazdım sizce gitsek nasıl olur diye. Bu kadın sen git direktöre mail at kendi fikriymiş gibi cidden ypruldum

birkaç bilimsel çalışma vardı bu konuda kadınlar iş hayatında aşırı hırslı olabiliyorlar bu sebeple kendi hemcinslerinin başarılarını yükselmelerini engellemeye çalışıyorlar içten içe. mücadele etmesi zor bir durum, bence iş değişikliği mümkünse düşünmeden kaçın.

Biliyorum canım ben de çok çektim özellikle 40 yaş bekar kadın yönetici kıdemli diyince mideme bulantı giriyor
Yahu bunun cinsiyetle ilgisi yokki karakter bozuklugu..
Hepimiz birer yonetici adayiyiz hicbirimiz de benjamin button degiliz kimseyi de 25 yasinda yonetici yapmazlar kurumsalda. kimin evli olup evliligi devam ettirebilecegini kimin bekar kalacagini ise Allah bilir. Insanlar bugun bekar yarin evli yarin rvli bugun bekar 😂 Insanlari bu sekilde kategorize etmek👎

Yahu bunun cinsiyetle ilgisi yokki karakter bozuklugu..
Hepimiz birer yonetici adayiyiz hicbirimiz de benjamin button degiliz kimseyi de 25 yasinda yonetici yapmazlar kurumsalda. kimin evli olup evliligi devam ettirebilecegini kimin bekar kalacagini ise Allah bilir. Insanlar bugun bekar yarin evli yarin rvli bugun bekar 😂 Insanlari bu sekilde kategorize etmek👎
Yok yok bekarlar ayrı gicik oluyor ateşlerin başlarına vurmuş oluyor saracak bir koca ve çocuk olmayınca çalışana sarıyorlar 🤣

Özel olsun kamu olsun bu kadın yöneticiler neden böyle erkeklerden daha gicik oluyor ben de anlamıyorum. Gözüne batma boşver işini yap geç ön plana çıkmaya çalışma. Fazla göz teması da kurma. Müdür olduğunu hissettiren saygı tavirlari sergile. Yumuşayacaktır.
Cinsiyet olayı değil bence biraz karakter meselesi.İlk atama yerim Yalova.Müdürüm bayandı.Yalovayı çok iyi bilmediğim için okul çıkışı benimle durağa kadar gelmişti.Kolay kolay kimse yapmaz bence bunu.Çok anlayışlı sıcakkanlı bir kadındı.

birkaç bilimsel çalışma vardı bu konuda kadınlar iş hayatında aşırı hırslı olabiliyorlar bu sebeple kendi hemcinslerinin başarılarını yükselmelerini engellemeye çalışıyorlar içten içe. mücadele etmesi zor bir durum, bence iş değişikliği mümkünse düşünmeden kaçın.
Aklıma gelmiyor değil ama nereye gitsem benzer insanlar hep oldu o nedenle korkuyorum

Yok yok bekarlar ayrı gicik oluyor ateşlerin başlarına vurmuş oluyor saracak bir koca ve çocuk olmayınca çalışana sarıyorlar 🤣
Kendi gibi mudurle ugrasmak zor geliyor da ondan calisana sariyolar. Bunun evli bekar yada cinsiyet ile alakasi yok. Tamamen karakter meselesi.
Benim basima evli erkek adamda geldi mesela is dagitma personele kayirmaci davranma problemi.

Daha önce benzer bir konu açtım mı emin değilim:) ama merak ediyorum sizin görüşlerinizi ve de bir çözüm bulmalıyım yoksa çok zor. Benim müdürüm cinsiyeti kadın bu arada beni en baştan beri sevmiyor bilmiyorum enerjilerimiz tutmadı diyelim. Bu arada beni o işe almadı çünkü o dönemde müdür o değildi. Kadın nerde önemli proje var kendi alıyor baştan sona yönetiyor bana da sadece çok ufak herkesin yapabileceği kısmı veriyor. Diyorum beni de en baştan itibaren dahil eder misiniz görünürde dahil ediyor ama ne toplantılara çağırıyor ne elle tutulur, kendimi geliştirebileceğim bir sorumluluk veriyor. Bugün kendisine bir soru sordum destek almak için üzerinde tek başıma çalıştığım konuyla ilgili. Biliyor eminim ama bana tek anlamlı cümle bile kurmadı. Tek dediği benim de olduğum toplantı ayarlar msıın ben orda herkese anlatırım. Hayır madem biliyosun bana anlat o zaman ben de insanlara anlatayım. Ben artık tek başıma da bir şeyler yapmayı öğrenmek istiyorum ama sanki bilerek buna izin vermiyor. Benim yapabileceğime mi inanmıyor, yoksa ufaktan mobing var da ben mi anlamıyorum. Fikirlerinizi ve kendisiyle huzur içinde çalışmak için önerilerizi merak ediyorum. Şimdiden sağolun
pofpoflamadığın için olabilir egosu sarsılıyor bazılarının

Ben de bu ara yöneticimle sıkıntı yaşıyorum kamudayım ve yöneticim kadın ama bence bu işin kadını erkeği yok, bazıları bu dünyaya biat etmek için gelmiş bazıları da ego püskürtmek için, ben kendime yer bulamıyorum bu denklemde. Meslektaşım iş arkadaşım bir erkek ve yöneticinin peşinde fino gibi kahve sigara molalarında, benim suratıma bakmaz kadının dediklerine kah kah kah. Kadınsa ayrı bir dünya kendi ütopyasındaki dünya dışında asla bir gerçeği kabul etmez. Mesela çocuk yapmamayı seçmemek onun için bir perişanlık örneği (benden bahsediyor üstü kapalı) ama bu yaşlı kadın örneği bu diyince şaka yaptım der sıyrılır😅😅 her konuda böyle, toplantılara cagırmama vs vs birsürü özelliği var ek olarak, ben de çözüm bulamadım, çözümü olan varsa paylaşırsa sevinirim

Yanlış anlamayın ama sizde sanki onun yerini almaya çalışır, ben daha iyi çalışıyorum, kendimi göstermem lazım gibisinden bi ön planda olma isteğiniz var gibi geldi bana. bırakın bi kendini ispatlasın tanıtsın kendini sizi tanısın. ama bana vermiyor ama bana öğretmiyor vs. her müdürün farklı iş yapış şekli var biraz geri mi dursanız acaba. kadınla erkekle ilgisi yok bunun siz biraz kadın diye içerlemiş gibisiniz açıkçası öyle hissettim.

Yanlış anlamayın ama sizde sanki onun yerini almaya çalışır, ben daha iyi çalışıyorum, kendimi göstermem lazım gibisinden bi ön planda olma isteğiniz var gibi geldi bana. bırakın bi kendini ispatlasın tanıtsın kendini sizi tanısın. ama bana vermiyor ama bana öğretmiyor vs. her müdürün farklı iş yapış şekli var biraz geri mi dursanız acaba. kadınla erkekle ilgisi yok bunun siz biraz kadın diye içerlemiş gibisiniz açıkçası öyle hissettim.
Bu açıdan bakmamıştım. Açıkçası onun yerinde gözüm yok ama ilerisi için kendimi liderlik tarafında da geliştirmek istiyorum tabi bu marşı tarafa yanlış geçebilir. Fakat bunun için fırsat verişmiyor ben de kendimi dışlanmış hissediyorum. Bazen diyorum acaba buna gerek yok zamanı gelince olur da sen de müdür olursam o zaman çabalarsın ve de o pozisyonun gerektirdipi ölçüde çalışıp, deneyimlerken öğrenip kendini gösterirsin. Yönetici olmak isteyenlere önerisi olan varsa ona da açığım, ne yapılmalı uzman seviyedinde göze batmadan, antipatik olmadan?

Back
X