• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müdürün herkesin içinde uyarması

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
43
Kızlar işyerinde çok sorun yaşadım ve artık huzur istediğimi fark ettim.Sadece susuyorum, işimi yapıyorum full performans...çabalıyorum.
derken bugün bir sorun yaşadım.bazı günler çay hiç içmem iş yoğunluğundan, bazen alırım ama masamda soğur.
bugün arşivde çay makinası var ve çay alıyım dedim.makinanın damlatma sorunu var haliyle işerinde 20 kişiyiz ve günde defalarca o çay musluğu açılıp kapanıyor...Bugün çay alırken makinanın normalden fazla damlattığını fark ettim ve damlanın azalması için musluk tıpasını biraz oynadım.o anda kaynar su deli gbi boşalmaya başlamasın mı, altına bardak koydum, taştı, semaverin alt dolaplarını kapadım, çaycı arkadaşı çağırdım o gelene kadar bayağı akmıştı su.halletti.
neyse olaydan iki saat sonra müdür bey, çay makinasını daha dikkatli kullanmamamız gerektiğini ve bozulursa yenisini alamayacağımzı söyledi' direkt adımı vermedi ama bu olayla ilgili olarak konuşuyor.içerledim, çünkü kasıt yok, makina bozuk, hele ki dikkatsizlik de olabilirdi sorun, hemen böyle herkesin içinde uyarma mantığı nedir.
odasına gittim.nazik bir şekilde olayı tekrar anlattım, kırıldım dedim.hassasiyetinizi keşke arşivdeki x sorun hakkında da gösterebilmenizi isterdim ve bu gerçek bir sorun.daha iki hafta önce ben denk geldim dedim. ve sizin bu konuda uyarı yaptığınızı hiç görmedim dedim(1 kez uyardı ama herkes bildiğini okumakta),müdür o gerçek sorunun üstüne düşmedi bile
bana dedi ki' ne biliyorsun o konuda arkadaşları uyarmadığımı, ama eğer dinlemiyorlarsa insanları dövecek de değilim'
şunu görüyorum kızlar, bir konuda ben varsam, kasıt olmasa dahi müdür herkesin içinde isim vermeden uyarıyor.daha önce de yaptı.o da aynı şekildeydi.başkaları ile ilgili gerçek sorunlarda bir kez uyarıyor.o kadar
çalışma hevesim de kalmadı.uzun zamandır sakinliğimi koruyorum...bambaşka biri oldum.kimsenin etlisine sütlüsüne karışmıyorum, işimi yapıyorum ama yetmiyor.ne yapıyım kızlar

İsim vermeden uyarmis? Yani sizi orda rencide edecek bişey olmamış. Ha tabi geçmişte ne yaşadınız bilmiyorum. Ama iş hayatında böyle şeyler genellikle oluyor. Hele ki özel sektör de iseniz..

Is hayatinizla ilgili bircok sorununuzu okudum .
Ama bunu onyargisiz okumayi denedim.
Ve cidden onemsenecek birsey bulamadım .
Hani cay makinasi icin herkesin odasi tek tek dolasilacak degil ki
Herkes birlikteyken uyarılmasi doğru değil mi
Ben yaptim sen yaptin olmadan hepiniz duydunuz dikkatli davranin demis.

İsim vermeden yapıyormuş, takılmayın dinlemeden geçin.
Bir kerede beni uyarmıştı. Ortam dağılınca hemen yığıldım yanına “mesajlarınız çok manidar müdür beyyyyy” demiştim gülüyor... gülüşüyoruz. Takılmayın.

İsim vermeden uyarmis? Yani sizi orda rencide edecek bişey olmamış. Ha tabi geçmişte ne yaşadınız bilmiyorum. Ama iş hayatında böyle şeyler genellikle oluyor. Hele ki özel sektör de iseniz..
olayı ben yaptım, çaycıyı çağırdığı duyan var, o an arşivde olan var.yani yapan kişi belli benim ve aleniyet var.o bakımdan.kasti bişi yok.üstelik afedersin ama inanılmaz çalışıyorum, çaba harcıyorum, üzücü sadece

Is hayatinizla ilgili bircok sorununuzu okudum .
Ama bunu onyargisiz okumayi denedim.
Ve cidden onemsenecek birsey bulamadım .
Hani cay makinasi icin herkesin odasi tek tek dolasilacak degil ki
Herkes birlikteyken uyarılmasi doğru değil mi
Ben yaptim sen yaptin olmadan hepiniz duydunuz dikkatli davranin demis.
uyarılacak bir konu yok, makina bozuk, makina yarın bir gün tekrar sorun çıkarabilir.ki gerekeni yapmışım.o halde arşivi bırakıp gitmemişim, sorun nedir.herşeyi mesele mi edeceğiz.
daha ciddi sorunlar var ama müdürün sesi onlara çıkmıyor.

Ben anlıyorum sizi kimseye bir şey söylenmezken olayın içine siz dahil olduğunuzda pusuda yatan avcı gibi saldıracak yer arıyor dimi, bende de var öyle bir müdür yardımcısı özellikle kışkırtmaya çalışır-dı ben kaale almayarak ve yok sayarak tepkimi göstermeye devam ettim, sonunda kendi kendine komik duruma düştüğünü anlayınca uğraşmayı bıraktı. Diyeceğim o ki görmeyin duymayın hiç üzerinize alınmayın, odasına gidip konuşmanız sinirlendirmemis aksine amacına ulaştığı için keyfini yerine getirmiştir hiç açıklama yapmasaydınız keşke

uyarılacak bir konu yok, makina bozuk, makina yarın bir gün tekrar sorun çıkarabilir.ki gerekeni yapmışım.o halde arşivi bırakıp gitmemişim, sorun nedir.herşeyi mesele mi edeceğiz.
daha ciddi sorunlar var ama müdürün sesi onlara çıkmıyor.

Size gore uyaracak bir sorun olmayabilir ama oranin muduru o kişi.
Bir daha alamayiz demis belki de bu yüzden uyarma geregi duydu.

Ben anlıyorum sizi kimseye bir şey söylenmezken olayın içine siz dahil olduğunuzda pusuda yatan avcı gibi saldıracak yer arıyor dimi, bende de var öyle bir müdür yardımcısı özellikle kışkırtmaya çalışır-dı ben kaale almayarak ve yok sayarak tepkimi göstermeye devam ettim, sonunda kendi kendine komik duruma düştüğünü anlayınca uğraşmayı bıraktı. Diyeceğim o ki görmeyin duymayın hiç üzerinize alınmayın, odasına gidip konuşmanız sinirlendirmemis aksine amacına ulaştığı için keyfini yerine getirmiştir hiç açıklama yapmasaydınız keşke
sorun bu evet ve uyarılacak bir konu da yok

İyi de manolya göze battın bir kere, hemen ortamın durulmasını bekleme. Muhtemelen sana çok gıcık kapıyorlar, zamanla tavrını devam ettirerek hislerini değiştirebilirsin ama hemen bekleme.

olayı ben yaptım, çaycıyı çağırdığı duyan var, o an arşivde olan var.yani yapan kişi belli benim ve aleniyet var.o bakımdan.kasti bişi yok.üstelik afedersin ama inanılmaz çalışıyorum, çaba harcıyorum, üzücü sadece
Çok çalışanı değil az çalışanın sevildigi bir donemdeyiz malesef

Çok çalışanı değil az çalışanın sevildigi bir donemdeyiz malesef
kimseyle ilgilenmiyorum adam gibi çalışıyorum ve hatta buzlar erisin diye aramızın çok da iyi olmadığı iş arkadaşımın düğüüne gittim oysaki o benim çocuğuma bişi almadı.kısasa kısas demedim ve davetiye verdi ben de gittim yüz lira taktım ve herşey aynı...anlamıyyorum

Yöneticiyim, ekibimden biri bir uyarıma sizin gibi gereksiz alınganlık gösterse, bir de ne konuda hassasiyet göstermem gerektiğini bana öğretmeye kalksa büyük problem yaşarız.

Adam isim bile vermemis,ortaya konusmus genel olarak. Kaldi ki size gore her sey problem ya,belki mudure gore her sey problem degildir. Her zamanki gereksiz alinganliginiz.

Bir de mudur odasina girip de vara yoga hesap sorulmaz,alindim vs denilmez. Yoneticilik yaptigim donemde boyle bir elemanim olsaydi coktan yollari ayirmistik. Siz memursunuz diye size dayaniyorlar,ozel sektorde asla cekmezler sizin gibi arkadaslari,mumkun degil

Back
X