Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
peki siz yönetici olsaydınız, makina bozulsa uğraşıcak kişi de siz olsaydınız birinin muslukla oynamasında sonra kaynar su yerlere dökülseydi vs. nasıl tepki verirdiniz?
kimseyle ilgilenmiyorum adam gibi çalışıyorum ve hatta buzlar erisin diye aramızın çok da iyi olmadığı iş arkadaşımın düğüüne gittim oysaki o benim çocuğuma bişi almadı.kısasa kısas demedim ve davetiye verdi ben de gittim yüz lira taktım ve herşey aynı...anlamıyyorum
Konu sahibi iyice günlük bellediniz buraları.Siz söylemeden söyleyeyim tabi ki acacaginiz konuları bana sormayacaksiniz ama her konuda açılmaz ki böyle :) :)
odasına gittim.nazik bir şekilde olayı tekrar anlattım, kırıldım dedim.hassasiyetinizi keşke arşivdeki x sorun hakkında da gösterebilmenizi isterdim ve bu gerçek bir sorun.iki hafta önce ben denk geldim dedim. ve sizin bu konuda uyarı yaptığınızı hiç görmedim dedim
Yöneticinize gidip bu şekilde konuşmanız hoş değil ki, tamam kırıldığınızı ifade edin ama hesap sorar gibi başka olaylar ile kıyaslama ve örnekleme yapmanız yanlış.
Sonuçta adam mevkidaşınız değil yöneticiniz, her aklınıza geleni konuşmak uygun olmaz, diğer sorunun da illa ki farkındadır.