- Konu Sahibi Sirine_4553
-
Aa niye almican cnm o senin hakkin alican tabi.
Hakkım belkı ama uc kurusluk fark ıcın o ımalı tavır benı denercesıne soru sorulması hosuma gıtmedı acıkcası komısyonları hem serbest muhasebecı hem ben hem ıc muhasebecı zaten hesaplıyor..sankı ben kendıme fazla maas farkı yazmısım gıbı gelıp sorgulanmak hosuam gıtmedı...benden cok cok falza maas farkı alanlara gelınce sorgusuz sualsız ama benım uc kurus fazla almam goze battı..
Tabi anliyorum kimsenin hosuna gitmez. Bence cok kafana takma is verenler bazen öyle olabiliyor. Bi misal anlatayim. Benim calistigim yerde bi müsteri yaklasik 20 bin euro aldigi mallar icin ödedi. Müdürde bana bu parayi bankaya götürüp hesaba yatirmami istedi. Ben gittim geldim bana demez mi " zarif hanim umarim parayi hesaba yatirmissinizdir yarin öbürgün yeni bir arabayla gelirseniz paranin nereye gittini bilirim" dedi. Inanirmisin gücüme gitti söyledikleri. Ama agzinin payini da verdim tabi. Demek istedigim kafana cok takma.
dilin kemiği yok evet ama insan biraz düşünmeli...insanın gücüne gidiyor.Böyle sorgulanmak..belki şaka belki ima size yapılanda ama hiç hoş değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?