Mufak halım için bu ikisinden hangisi sizce (patchworg ve shagh)

ilaydahey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
2.910
459
163
evet arkadaşlar ben önce bu ilk halıyı sipariş verdim 1 haftaya gelicek dediler 1 ay oldu hala gelmedi sinirleniyorum bende ciddiye alınmadığmı düşünüyorum 2 kere gittik sormak için herseferinde 3 gün içinde elinizle olur dediler

ve artık ben gelsede gelmesede gidip iptal ettirmek istiyorum bu halıyı halılara bakarkende dinarsuyun bu halısını çok beyendim sizce iptal ettirip bu halıyımı alayım başka biyerden yoksa biraz daha tölerans göstereyim mi ?

ilk halı tike 350 tl 3.5 m2
ikinci halı dinarsu 240 tl 3.15 m2 mutfağım büyük dolaplarım beyaz tezgahım beyaz çimston yerler beyaz laminant mozaiklerim gri gümüş kristal dediklerinden bukadar arkadaşlar

Bence de 2.si daha güzel bir seçim olur,mutfağa renk ve canlılık verir.
İlk halı zaten mutfağınızın renklerinde,aşırı uyum insanı boğabilir :40:

shagy halı zaten zor temizleniyor
bence de kesinlikle 2.halıyı alın
hem daha uygun hemde düz bir halı
shagynin modeli de ağır salon halısı gibi
iyi günlerde kullanın
:34:

evet arkadaşlar ben önce bu ilk halıyı sipariş verdim 1 haftaya gelicek dediler 1 ay oldu hala gelmedi sinirleniyorum bende ciddiye alınmadığmı düşünüyorum 2 kere gittik sormak için herseferinde 3 gün içinde elinizle olur dediler

ve artık ben gelsede gelmesede gidip iptal ettirmek istiyorum bu halıyı halılara bakarkende dinarsuyun bu halısını çok beyendim sizce iptal ettirip bu halıyımı alayım başka biyerden yoksa biraz daha tölerans göstereyim mi ?

ilk halı tike 350 tl 3.5 m2
ikinci halı dinarsu 240 tl 3.15 m2 mutfağım büyük dolaplarım beyaz tezgahım beyaz çimston yerler beyaz laminant mozaiklerim gri gümüş kristal dediklerinden bukadar arkadaşlar

canım benım mutfagımda ıkıncı rengarenk olan var , 6 aylık evlıyım ama coktan sıktı bu halı benı cok cırkın duruyor yerde, severek almıstım ama kılım gıbı gorunmesı sınırımı bozuyor en kısa zamanda bunu balkonda kullanıp mutfaga yenısını alacagım

Bence de kesinlikle 2.halıyı alın ben shaggy halı aldım mutfağıma görüntü süper ama temizliği çok zor hep silkelemek zorunda kalıyorum..İçine hep bir şeyler giriyor...

2. Güzel ama renkleri çok canlı geldi bana:KK12:

Back
X