- 11 Temmuz 2019
- 974
- 1.335
- 63
- Konu Sahibi smiley face
Merhaba Muğla da ya da Milas ta perinatoloji doktor tavsiyesi verecek arkadaşlar var mı ? Doktorum seni perinatolog takip etmesi gerek dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Perinatologlar eğitim araştırma Hastanesi'nde olurlar Muğla eğitim araştırma hastanesinde Selahattin Kukner var ve gönül rahatlığı ile onerebilirim,tecrübeli bir doktor ve ben çok memnun kaldımMerhaba Muğla da ya da Milas ta perinatoloji doktor tavsiyesi verecek arkadaşlar var mı ? Doktorum seni perinatolog takip etmesi gerek dedi
Onu normal doktorlar da yapıyor perinatolog,20-22.Haftalarda ayrıntılı ultrason ile bakıyor ve kadın doğum uzmanınin yeşil alan açmasıyla gidilebiliyor siz yinede ,kadın dogum uzmanına gittiğinizde sorarsınız, ben 33+6 dayım.Şimdiye kadar gitmedim Muğla araştırmaya , siz takipli hastası mısınız . Direk perinatolojiye randevu alamadım , kadın doğuma randevu aldım ordan sevk ederler herhalde ikili test ve ense ölçümü haftam 12+3 olacak doktora gittiğim gün.sizin kaçıncı hafta
Çok teşekkür ederim.Allah sizi de sorunsuz sağlıklı bebişinize kavuştursun.Benim sürecim biraz farklı istanbul da ki doktorum perinatoloj takip etmesi lazım seni demişti de.1 sene önce lenf kanseri tedavi olup yendim. Yumurtalık ta miyom ve kist var , kendiliğinden biraz mucize bebek oldu , inşallah sağlıklıdır ondan belki sevk edebilirler perinatolojiye.Onu normal doktorlar da yapıyor perinatolog,20-22.Haftalarda ayrıntılı ultrason ile bakıyor ve kadın doğum uzmanınin yeşil alan açmasıyla gidilebiliyor siz yinede ,kadın dogum uzmanına gittiğinizde sorarsınız, ben 33+6 dayım.
Ederler ederler için rahat olsun Fatih beye randevu al durumunu izah et sıkıntısız ederler Selahattin beye bende riskli gebeyim serklajliyim hatta serklajimi o yaptı için rahat olsun yani Rabbim sağlıkla sihhatle ikimizde evlatlarımıza kavuşmayı nasip eylesinÇok teşekkür ederim.Allah sizi de sorunsuz sağlıklı bebişinize kavuştursun.Benim sürecim biraz farklı istanbul da ki doktorum perinatoloj takip etmesi lazım seni demişti de.1 sene önce lenf kanseri tedavi olup yendim. Yumurtalık ta miyom ve kist var , kendiliğinden biraz mucize bebek oldu , inşallah sağlıklıdır ondan belki sevk edebilirler perinatolojiye.
Bende salı günü gideceğim ezgiEderler ederler için rahat olsun Fatih beye randevu al durumunu izah et sıkıntısız ederler Selahattin beye bende riskli gebeyim serklajliyim hatta serklajimi o yaptı için rahat olsun yani Rabbim sağlıkla sihhatle ikimizde evlatlarımıza kavuşmayı nasip eylesin![]()
Benim birden fazla doktorum vardı ikili taramayı Muğla Yücelen de yaptım. Operasyonuma Ezgi hanımda girmişti kendim de sağlık personeliydm oraya tayin olmuştum. Gönül rahatligi ile gidebilirsin. İkili tarama sonrası ayrıntılı ultrasona gelmen de çok önemli kaçırma derim.Bende salı günü gideceğim ezgi
Karakaş paskal diye bir doktora randevu buldum haftayı geçmesin diye aldım . Siz ikili testten sonra başka test yaptırdınız mı , 3 lü /4 lü / fetal DNA falan , ben birazda fetal DNA da istiyorum doktora soracağım
Çok teşekkür ederim ayrıntılı ultrason daha ileri ki haftalarda oluyor sanırım 18 ile 23 hafta arası doktor da söyler zamanını sanırım ,bende Milas ta izan hastanesine gidiyordum araştırma hastanesine gideyim dedim perinatolog içinBenim birden fazla doktorum vardı ikili taramayı Muğla Yücelen de yaptım. Operasyonuma Ezgi hanımda girmişti kendim de sağlık personeliydm oraya tayin olmuştum. Gönül rahatligi ile gidebilirsin. İkili tarama sonrası ayrıntılı ultrasona gelmen de çok önemli kaçırma derim.
Evet evet o ileri haftalarda ikili testini yaptır risk yüksek degilse ayrıntılı ultrasona 21-22 gibi gidersin canım herşey umdugundan güzel olsun inşallahÇok teşekkür ederim ayrıntılı ultrason daha ileri ki haftalarda oluyor sanırım 18 ile 23 hafta arası doktor da söyler zamanını sanırım ,bende Milas ta izan hastanesine gidiyordum araştırma hastanesine gideyim dedim perinatolog için![]()
Çok teşekkür ederimEvet evet o ileri haftalarda ikili testini yaptır risk yüksek degilse ayrıntılı ultrasona 21-22 gibi gidersin canım herşey umdugundan güzel olsun inşallah![]()