T tulayasik Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Aralık 2014 15 0 1 28 9 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tulayasik #1 Merhaba kızlar bizim mahallede fal bakan teyze 6 ay önce öldü rahmetli çok yetenekliydi herşeyi bilirdi. Sizin tavsiye edebileceğiniz falcı var mı ?
Merhaba kızlar bizim mahallede fal bakan teyze 6 ay önce öldü rahmetli çok yetenekliydi herşeyi bilirdi. Sizin tavsiye edebileceğiniz falcı var mı ?
S Seydacik Guru Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2011 2 0 286 İstanbul 23 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tulayasik #2 göztepedeki falcı neval in numarasına ulaşamıyorum. Olan bana özelden mesaj atabilirmi lütfen
N nebeli Guru Kayıtlı Üye 5 Haziran 2010 1.140 261 323 Ankara 24 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tulayasik #3 tulayasik .!.: Merhaba kızlar bizim mahallede fal bakan teyze 6 ay önce öldü rahmetli çok yetenekliydi yi bilirdi. Sizin tavsiye edebileceğiniz falcı var mı ? Genişletmek için tıkla... ben ankaradayım ama telefonla gülsüm adında birine baktırmıştım istersen no veririm bakla ile bakıyormuş farklı bir tarzı var
tulayasik .!.: Merhaba kızlar bizim mahallede fal bakan teyze 6 ay önce öldü rahmetli çok yetenekliydi yi bilirdi. Sizin tavsiye edebileceğiniz falcı var mı ? Genişletmek için tıkla... ben ankaradayım ama telefonla gülsüm adında birine baktırmıştım istersen no veririm bakla ile bakıyormuş farklı bir tarzı var