Muhabbet etme anlasma sorunu

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
Ben sevgilimi cok seviyorum :) ondan baskasiyla ayni evde yasamayi bile dusunemiyorum dusunmuyorum ama ben ondan daha sosyal oldugum icin kendimi daha cok gelistirdim ama bu aramizda sorun oluyor mesela sevgilim hastaneye gidiyoruz sira alicak bi cekiniyor garip davraniyor kizariyoe filan birazda gorgu farki var bunu onu uzmeden nasil duzelttire bilirim bide muhabbet edemiyoruz 2 bucuk yil oldu ondanmi acaba :/ bunlari nasil asariz ?

Zamanla sohbet edemiyor olmak insana çok dokunuyor...
Konuşmak istiyorsun,eşin oralı olmuyor.
Ilgilenmiyor bir süre sonra deli olur insan ..
Cekingenligini aşabilir..
Ama konuşmayani konusturamazsin.
Cok iyi biliyorum..

aman o nasıl bir erkek
erkek dediğin daha özgüvenli bayana dısarı cıkınca sahip cıkan kibar olan diiakat eden biri olmalı

niye?

'kadınlar' kendilerine sahip çıkamıyolar mı da başklarının onlara sahip çıkması gerekiyor?

ayrıca evet özgüven önemli ama erkeğin neden daha özgüvenli olması şart?

Zamanla sohbet edemiyor olmak insana çok dokunuyor...
Konuşmak istiyorsun,eşin oralı olmuyor.
Ilgilenmiyor bir süre sonra deli olur insan ..
Cekingenligini aşabilir..
Ama konuşmayani konusturamazsin.
Cok iyi biliyorum..
Ilgisiz degilki muhabbet ediyoruz sadece

Konusmayi sevmeyenlerdenim. Karsimdakini saatlerce dinleyebilirim ama. Sen konusup karsidan fazla bir sey beklemezsen bu is yurur ama onun da senin gibi konusmasini beklersen ikinize de eziyet olur.

niye?

'kadınlar' kendilerine sahip çıkamıyolar mı da başklarının onlara sahip çıkması gerekiyor?

ayrıca evet özgüven önemli ama erkeğin neden daha özgüvenli olması şart?
ne alakası var simdi hemen kadın söyle yapamazmı edemezmi kendine sahip cıkamayacak kadar aciz degil tabiki hiçbir kadın
biz onu demek istemedik siz hemen onu anlayın
erkek kadını kollayıp sarıp sarmalamalı tabiki
erkek kosturmalı heryere bayan naiftir

Ben sevgilimi cok seviyorum :) ondan baskasiyla ayni evde yasamayi bile dusunemiyorum dusunmuyorum ama ben ondan daha sosyal oldugum icin kendimi daha cok gelistirdim ama bu aramizda sorun oluyor mesela sevgilim hastaneye gidiyoruz sira alicak bi cekiniyor garip davraniyor kizariyoe filan birazda gorgu farki var bunu onu uzmeden nasil duzelttire bilirim bide muhabbet edemiyoruz 2 bucuk yil oldu ondanmi acaba :/ bunlari nasil asariz ?
İyi aşağıladın adamı yani. Amma da seviyormuşsun.

ne alakası var simdi hemen kadın söyle yapamazmı edemezmi kendine sahip cıkamayacak kadar aciz degil tabiki hiçbir kadın
biz onu demek istemedik siz hemen onu anlayın
erkek kadını kollayıp sarıp sarmalamalı tabiki
erkek kosturmalı heryere bayan naiftir

şadşlsdk nasıl kafalar bunlar ya yıl olmuş 2017
e bi erkek bulup dağa taşa sürün bari çünkü kadınlar naif
ldsaşdl

Aynı sorun bende var. Ama bizde durum tam tersi. Mesajlaşmaya iş yazmaya gelince çok güzel konuşurum sohbet ederim. Ama yüz yüzeyken aynı olmuyor. Neden adam gibi sohbet edemiyorum bilmiyorum. Şey de var. Bir olay olmuştur mesela anlatmaya çalışırım ama akıcı anlatamam dinleyen taraf sıkılır. O yüzden genelde susmayı tercih ediyorum. Çok kitap okuyan hatta okumakla kalmayıp yazan biriyim. Ama bu rahat konuşamama durumunu bir türlü çözemiyorum. Öz güven eksikliği midir nedir bilmem. Eşim bazen şikayet ediyor muhabbet edemiyoruz diye. Nasıl çözerim bunu?

:işsiz:Muhabbet edemem yildan kaynakli olabilir.bizde iko yillik evliyiz ikimozde calisiyorz aksam uzun uzun muhabet etme falan olmuyor.tv basinda bi kanepede ben digerinde o uzanip uyukluyoz.ilk basta sitem ediyordm ama bende alistm artik bebekle farkli olur belki

Ozguven eksikliginden kaynaklaniyor Bir de ailesi onu baskici yetistirdiyse veya cocukken okulda ozguvenini kıracak durumlar yasadiysa kendisiyle cok alay edildiyse olabiliyor bunlar.
Ama bunu aşacak olan da kendisi.
Cok kitap okumak cok sosyal ortama girmek sohbet etmesi lazim.
Kendine deger vermesi lazim.
Genelde kendini farkinda olmadan degersiz gorenlerde oluyor bu.

muhabbet edemediğiniz adamla nasıl anlaşıyorsunuz, hangi konuda anlaşıyorsunuz yani? ya da nasıl vakit geçiriyorsunuz? enteresan...
böyleleri sonradan değişse de zıvanadan çıkıyorlar genelde orta yolu bulamıyorlar, ya böyle kabullenin ya da değiştirmeye çalışmayın.

muhabbet edememe sebebiniz onun kendini geliştirmemiş olması mı?

Back
X