henüz 17 yaşındayım herkes bilir bir insanın en güzel yaşı 17dir. Neyse hemen konuya giriş yapıyım. instagramdan bir çocukla tanıştım daha sonra whatsappa geçtik. Fakat muhabbetimiz kağnı gibi ilerliyor resmen ve yaptığımız muhabbet naber nasılsından öteye gitmiyor. Ben onu gerçekten tanımak istiyorum işte soruyorum bazen neden konuşmuyorsun diye yorgunum diyor staj vardı diyor. Benim muhabbeti açmam için ne yapmam lazım nasıl onun ilgisini çekebilirim yardım edin
17 yasinda sanaldan tanismalarla muabbettense gercek arkadaslar edinerek muabbet etmen daha dogru bence...sonra mazallah yanlis insanlar yanlis isler hiç hos olmaz..ben bilmiyom bu arada 17 yaş niye en güzel yaş oluyomuş????
17 yasinda sanaldan tanismalarla muabbettense gercek arkadaslar edinerek muabbet etmen daha dogru bence...sonra mazallah yanlis insanlar yanlis isler hiç hos olmaz..ben bilmiyom bu arada 17 yaş niye en güzel yaş oluyomuş????
Aslnda bizimkisi tam olarak sanalda kalmıcak gibi buraya gelince buluşma kararı aldık, okuluda burda zaten. 17 yaş mevzusuna da gelicek olursak nerdeyse herkes 17 yaşın çok farklı olduğunu söyler o yüzden dedim
Bence cok onemsemiyor canm seni onemsese bi sekilde konsmaya calisir ya da ortak konunuz olmamasina ragme konusacak konu bi sekilde bulur senle muhabbt etmek icin çok takilma derim...yinede sanal bi tanişma bu nasil biri bilemezsin iyi cesaret bulusmak...
Bence cok onemsemiyor canm seni onemsese bi sekilde konsmaya calisir ya da ortak konunuz olmamasina ragme konusacak konu bi sekilde bulur senle muhabbt etmek icin çok takilma derim...yinede sanal bi tanişma bu nasil biri bilemezsin iyi cesaret bulusmak...