Muhabbet ilerlemiyor :(

goksu3512

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
160
246
23
henüz 17 yaşındayım herkes bilir bir insanın en güzel yaşı 17dir. Neyse hemen konuya giriş yapıyım. instagramdan bir çocukla tanıştım daha sonra whatsappa geçtik. Fakat muhabbetimiz kağnı gibi ilerliyor resmen ve yaptığımız muhabbet naber nasılsından öteye gitmiyor. Ben onu gerçekten tanımak istiyorum işte soruyorum bazen neden konuşmuyorsun diye yorgunum diyor staj vardı diyor. Benim muhabbeti açmam için ne yapmam lazım nasıl onun ilgisini çekebilirim yardım edin

Umursama. O yazmadan yazma ortalıklardan kaybol. Sana ulaşmaya çalışırsa amenna, ulaşmazsa doğru mesafe..

İlgilenirsen karşı taraf kendini geri çeker. Bırak o konu açsın, o iletişim kurmaya çalışsın.

valla erkeklere hayır diyince peşini bırakmıyor sen istemedikçe mesaj atıyor ters işliyor onlarda bırak mesaj falan atma yüz verme sende işim vardı falan de kesin peşinden koşar ha böyle herşeye evet diyince çabuk elde ettim nasılsa cepte modunda umursamıyorlar tecrübeyle sabit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…