Muhabbet Kuşlarım Yavruladı

iclo

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2006
179
1
296
İstanbul
Selam arkadaşlar benim 4 tane yetişkin muhabet kuşum vardı iki dişi iki erkek bunlar yavruladılar bir çiftin 2 yeşil bir sarı yavrusu oldu,diğer ciftin beyazlı mavili iki yavrusu oldu görseniz okadar şirin ve yaramazlarki anlatamam .Tam 21 gün onların yumurtadan çıkmasını bekledik ,iki beyazlı tam yumurtadan çıktılar birkaç gün sonra babaları öldü malaesaf.Annelerini görseydiniz binbir zorlukla onlaraı büyüttü,şimdi 5 yavruda uçmayı ve yem yemeyi öğrendiler:dance::nazar:

Sagol Asenacığım sanada ailenin yeni üyesi hayırlı olsun bu hayvan sevmek hastalık gibi birşey ölünce birdaha almayacağım diyorsun sonra dayanamıyorsun,benimde birsürü konuşturp eğitiğim ölen kuşum oldu hepsinde çok üzüldüm ağladım .Birdaha almayacağım dedim ama kendime söz geçiremedim.İşin kötüsü kıyamıyorumda onlara eşimde öyle evin içini görsen kuş cenneti gibi ,gören istiyor ama biz yavrularımıza kıyıp veremiyoruz,bu gidişle kuşcu dükkanı açacağım.....a.s.:enbuyukkk:

erkek muhabbet kuşumuza eş aldık fakat istemedi ve yumurta falan yok dişiyle ilgilenmedi bile geri verdik bizde. bize aşırı düşkün hiç kafeste durmaz en büyük mutluluğu bütün gün omuzumda dolaşmak. o yüzden dişiyi reddetti bizimki:1::1:

Back
X