muhabbet kuşum gözlerini kapalı tutuyor. yardım..

cilalicillop

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2011
31
0
36
İstanbul
5 ay önce aldığım erkek muhabbet kuşum son 2 gündür gözlerini hep kapalı tutuyor ses yapıyoruz açmıyor bakıyor gibi hareketler yapıyor ama açmıyor bazen açıyor kapatıyor yem yemesinde hiçbir sorun yok hareketli dışarı çıkmak istiyor sürekli çıkarıyoruzda ama yine tek gözünü kapatıyor internette biraz araştırdım stres yazıyor. kuşun bulunduğu odayı havalandırdığımızda diğer odaya alıyoruz kafesini acaba bu yüzden olabilir mi yoksa başka bi sorunumu var çok üzülüyorum:43::43:

muhabbetler ceryana dayanamaz hafif üşüdüklerinde bile ishal olup ölüyorlar dayanıklı değiller canım stres sanmıyorum hasta olabilir kuşun sıcak bir yerde tut ya da kafesin üstünü ört meyve yedir bence

cereyanda kalmıyor kaldığı oda sıcak camlarını açtırmıyorum bile kimseye hasta gibi durmuyor yem yiyor su içiyor ama gözleri kapalı. gözlerini kapamaya başladığı günden beri kafesine girmek istemiyordu :50:

canım az oncede bır arkadasa yazdım bebe aspırınının 4 te 1ını ezerek suyuna koy.bide bebe bıskuvısı.ezerek verebılırsın.ceryanda kalmasın.inan ben gece susarda suyunu goremez dıye gece lambası yakıyorum ona..kıyamam hiç.umarım duzelır yakın zamanda.çok eline alma bıde yıpratma

aynı sorun benim kuşum da da var YARDIM !

aynı sorun benim kuşum da da var YARDIM !

eğer yukarıdaki arkadaşın dediği gibi stresse çok üzgünüm evde kaldıkça devam eder :(
benim tavşanım da strese girdi doğal ortamında bir kır bahçesine vermek zorunda kaldım iki gün oldu yeni çok acı ama malesef öyle..
bazen hayvanlar evde yaşamaktan bunalıp küsüyorlar.. o çaresizlik elinden bir şey gelmemesi nasıldır bilirim

Bizimkinin sıcaktan oldu sanırım. Veterinere götürdük. Açtı gözlerini ama . Vitamin filan aldı . Sürekli soğuk su koyuyoruz..

Kizlar benimde muhabbet kuşum var ve cok enerjik cok sukur ılık bi yerde tutun bide cok tek birakmayin ondan kaynaklana bilir

Kizlar benimde muhabbet kuşum var ve cok enerjik cok sukur ılık bi yerde tutun bide cok tek birakmayin ondan kaynaklana bilir
Merhaba bilginiz varsa paylasirmisiniz benim muhabbet kusunun gogsu kaniyor tuy dokum zamaniymis yulaf veriyoruz. Cokta halsiz

Back
X