Muhabbet Kuşum Kaçtı..

cnn54

Özlemimsin...
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2009
528
2
96
Sakarya
Biriciğim can dostum küçük meleğim herşeyim dün akşam üzeri gitti bu konuyu buraya açmakla doğru mu yaptım bilmiyorum benden daha büyük derdi olan insanlar var sonuçta çok özür dilerim ama öyle çok alışmıştım ki ona dün annemin çığlığını duyunca başımdan kaynar sular döküldü sanki fırladım olduğum yerden ama yok nasıl gideyim uçsam uçamıyorum gözden kaybolmuş dün akşamdan beri ağlıyorum kafesini balkona koydum gelir diye ama yok ben her sabah uyandığım da yüzümü bile yıkamadan onun yanına giderdim her sabah onun sesi uyandırırdı bizi ama bu sabah sessiz durduğu yer boş millet evladını kaybediyo Allah daha büyük üzüntü vermesin ama çok bağlanmışım çok canımı yaktı :gitme:

canim üzülme:teselli:, gidene dur denmezkaydirigubbakcemile3 (pardon)
ona benzeyen bi kus al ozaman hemengamyoncuiremsu

Bu dert mi şimdi özür dilerim ama siz sanırım dert görmediniz hiç

üzüldüm canım...
inşallah bir yuva bulur. yada geri döner. ismiyle seslenebilirsn camdan o çevrede ise gelebilir. kaç yıldır sizinleydi?
alışınca bir hayvan bile olsa aileden gibi oluyolar.
benimde kuşum köpeklerim balıklarım civcivlerim var biri hasta olsa içim gider...

Allah sabır versin.

yıl bile değil 7 aydır bizimleydi bi arkadaşım vermişti ama o bize biz ona çok çabuk alıştık ooff çok kötü küçücük ama yokluğu öyle belli ki bıcır bıcır konuşurda zaten evde sessizlik var allah senin dostlarına sağlık versin

bizimki de bizi terk ettiğinde çok üzülmüştüm.
2-3 gün ağladım. ailecek yasa büründük.
tabi o zaman küçüktüm ben.

gecti gitti canım. yeni kuş alabilirsin.aynı renk ve aynı ismi koy.

acın hafifler.

Konunuzu Evcil Hayvanlar topiğine açsaydınız bence daha iyi olurdu..
Burada siz de takdir edersiniz ki insan hayatını ilgilendiren dertleri paylaşıyoruz..

öyle düşünüyorum bende ama korkuyorum artık hayvan beslemeye köpek almıştım o ölmüştü şimdi de bu gerçekten çok koyuyo insana

çok üzüldüm... hayvan beslemeyen, onları gönülden sevmeyen anlayamaz acını.. ben de 9 senelik kuşumu eylül ayında kaybettim. hala acısını hissediyorum. evimiz bomboş gibi. fotoğraflarına bakıyorum her gün...

insanlara alışık mıydı? acıkınca falan bi eve gider belki. bi defasında bi kuş gelmişti bizim balkona, yem vermiştik ama yakalayamamıştık..

üzülme arkadaşım allah başka keder vermesin bizimde ilk muhabbet kuşumuzu
yeni evliyken almıştık yavruyken
konuşmasını öğretmiştim sonra ilk bebeğim olunca onunla temas kurmasına izin verdim
b.oğlum iki yaşına gelene kadar çok güzel günlerimiz olmuştu
oğlum 2 yaşındaydı o gün sanki bizden ayrılacakmış gibi öptü kokladı öttü omuzumuzdan omuzumuza kondu ve o gün
kaçıp gitti ve oğlumla oturup birbirimize sımsıkı sarılıp ağladık bulamadık gelmedi geri ve ondan başka kuşta sevemedik almadık da
b.eltim oğlumu ağlamasın diye kendi kuşlarını verdiler ama sevemedik verdik geri
ta ki gecen sene bir muhabbet kuşu alana kadar
şimdi ona odaklandık maskotumuz oldu
o da kaçarsa yıkılırız eşimde ondan korkuyor sakın kaçırmayın ha diye

umarım sende kendini toparlarsın canım fazla üzülme oldumu

alışkındı yabancıya falan giderdi ama ele asla gelmezdi omuza konar inş biri bulmuştur küçücük bişey ama yokluğu çok koydu hepimize canım benim allah sana da sabır versin

Dün bir bugün iki alışıcaz elbette ama zor olcak bu sabah bana bakamadı kafesinden eğilipte meleğim babam başka alırım diyo ama bende istemiyorum inş alışırım sizinkine de allah uzun ömür versin dikkat edin lütfen

alalı 1 seneye yakıın oldu malesef bugün üçüncü günü kaçtı benim salaklığım mutfagın camı açıktı tül havalanınca altından fırlamış gitmiş bi baktım camdan karşı komşunu agacında aldım kafesi indim belki gelir diye ama bende panikleyip dalı sallayınca uçup gitti acaba şimdi nerde çok cana yakın bi kuştu kaçmazdı kapıyı beraber açardık bi kaş keere balkona çıktı yine kaçmadı şimdi kafesi balkona koydum inşlh bulunur ev boş kaldı kahvaltı ortagım artık yok a ma tekrar almayı düşünüyorum birde 5 ay sonra bebiş gelcek olmassa odasını değiştiririm

benimde 2 gün önce kaçtı alalı 8 9 ay olmustu alışmıştık ona oda bize ne yer ne içer bilmiyorum zaten kargalar bulmussa off aklıma bile getiremiyorum.... benim suçum kafama konmutu unuttum kafamda oldugunu balkonon kapısına yaklastım oda uçuverdi şok oldum ne yapacağımı bilemedim eşim aramaya gitti ama bulamadık okadar üzüldümki kafesini görmemk için kaldırdım yerde tüyünü buldum saklıyorum sizi anlayabiliyorum gerçekten kendimi çok suçlu hissediyorum o kuşu eşimle aldık annanem para verdi doğum günümde kuş alcakmış sen seç beyen diye bizde eşimle gittik aldık .ozaman evli diildik ailemle ve erkek arkadasımla kutladığım ilk doğum günümde alınmıştı hatırasıda büyüktü

çok üzücü ..okurken bir an kendi kuşumu getirdim gözümün önüne..yani onu kaybetmek istemezdim hiç bir şekilde..yani ayrıca bu seni üzüyorsa derttir yani ille kuşunun başına birşey gelmesi gerekmiyor ondan ayrılmışsın yani paylaşıyorsun üzüntünü bence yazsammı diye düşünme ondan. umarım iyi insanlar sahiplenir onu artık..

üzülme cnm ona benzeyn bi kuş al umutsuz olma bunu kaçırmamaya dikkat et muhabbet kuşu insanın can dostudur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…