- 2 Ağustos 2015
- 926
- 709
- 33
- 29
- Konu Sahibi Paul Stanley
Merhaba Arkadaşlar...2 ay önce yavru bir muhabbet kuşu almıştım.Hasta gibiydi.Bu sabah çok iyiydi.Ona gözüm gibi baktım.Cereyanda falan bırakmadım.Okuldan geldiğimde kafesin tabanında tüylerini kabartarak duruyordu.2-3 saat yaşadı.Artık ayakta duramamaya,kanatlarını düşürmeye başladı.Avucuma aldım...Birkaç garip ses çıkarttı ve avucumda öldü...O sırada telefonda arkadaşımla konuşuyordum...O da üzüldü...Gözleri açık gitti yavrum..
Hoşçakal Küçük Kirpiklim...Ben seni çok sevmiştim...Sen benim en yakın arkadaşımdın...Bitanemdin...Cennetten beni hep izle...Bana dua et hep...Arkadaşlar bu nasıl bir acı!!!Gözümün yaşı hiç dinmiyor.Annem ben görmeyeyim diye balkona koymuş...Yarın gömeceğim...Bir daha tövbe ama..Kuş muş almak YOK!!!
Hoşçakal Küçük Kirpiklim...Ben seni çok sevmiştim...Sen benim en yakın arkadaşımdın...Bitanemdin...Cennetten beni hep izle...Bana dua et hep...Arkadaşlar bu nasıl bir acı!!!Gözümün yaşı hiç dinmiyor.Annem ben görmeyeyim diye balkona koymuş...Yarın gömeceğim...Bir daha tövbe ama..Kuş muş almak YOK!!!