Muhabbet Kuşum Öldü

Paul Stanley

CatMan
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
926
709
33
29
Merhaba Arkadaşlar...2 ay önce yavru bir muhabbet kuşu almıştım.Hasta gibiydi.Bu sabah çok iyiydi.Ona gözüm gibi baktım.Cereyanda falan bırakmadım.Okuldan geldiğimde kafesin tabanında tüylerini kabartarak duruyordu.2-3 saat yaşadı.Artık ayakta duramamaya,kanatlarını düşürmeye başladı.Avucuma aldım...Birkaç garip ses çıkarttı ve avucumda öldü...O sırada telefonda arkadaşımla konuşuyordum...O da üzüldü...Gözleri açık gitti yavrum..
Hoşçakal Küçük Kirpiklim...Ben seni çok sevmiştim...Sen benim en yakın arkadaşımdın...Bitanemdin...Cennetten beni hep izle...Bana dua et hep...Arkadaşlar bu nasıl bir acı!!!Gözümün yaşı hiç dinmiyor.Annem ben görmeyeyim diye balkona koymuş...Yarın gömeceğim...Bir daha tövbe ama..Kuş muş almak YOK!!!

benim annemde kuş beslemeyi çok sever. hatta o kuşlar yeni yavrular yapar, onlarıda büyütür. en büyük sorunumuz; her kuş öldüğünde evde yas havası. üzülür üzülür, kuşların ömrüde çok kısa yada ne biliyim erken ölüyorlar. ben bu durumu artık kaldıramadım ve annemin tüm kuşlarını petshopa sattım. yapcak bişey yok. kedi, köpek beslemek daha iyi bence ya da ne biliyim kaplumbağa falan....

Back