• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muhabbet kuşum resimli

edaa_edaa

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
595
131
648
Bursa
Muhabbet kusumu yavru aldik. Alırken satıcı erkek dedi ama cere rengi kahverengi araştırmalar sonucunda dişi olarak anladım sizce dişımi erkek mi
Ilk ve son hallerini attım

Eklentiler

• 20210505_214149.webp
    20210505_214149.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG-20210508-WA0011.webp
    IMG-20210508-WA0011.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 74
Daha çok küçük olduğundan rengi belli değil, haftaya belli olur 😊 bir de kahverengi çete rengi pembemsi ya da mavimsi renkler olmuyor daha önce dişi de erkek de besledim dişinin rengi gayet yara kabuğu renginde bir kahveydi, erkeğinki tam masmavi olmayabiliyor içinde hafif pembe tonu da olabiliyor.

Daha çok küçük olduğundan rengi belli değil, haftaya belli olur 😊 bir de kahverengi çete rengi pembemsi ya da mavimsi renkler olmuyor daha önce dişi de erkek de besledim dişinin rengi gayet yara kabuğu renginde bir kahveydi, erkeğinki tam masmavi olmayabiliyor içinde hafif pembe tonu da olabiliyor.
6 aylık oldu aslında sizce cinsiyeti nedir her ikisinide beslemiş biri olarak 😀

Yıllarca kuş besledim. İlk resimde dişi gibi görünüyor, ikinci de erkek. Şuan net bir resmi varsa daha iyi yorum yapabiliriz. 🤭🧿

Back
X