Muhabbeti nasıl ilerletebilirim?

meyde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
272
0
46
Uşak
Daha önce açtığım konuları görmüşsünüzdür belki 8 yıllık sevgilimden ayrıldım,ilk aşkımdı beni aldatmasına rağmen affetmiştim ama yine de olmamıştı bitmişti.Onu aramamamı iletişimi kesmemi söylediniz sizi dinledim ve şu anda mutluyum.Şimdi ise başkası için fikir alacağım sizlerden,lütfen bana yardımcı olun :16:
Biriyle tanıştım daha doğrusu ortak arkadaşlarımız varmış faceden ekledi beni lise yıllarında bi karşılaşmamız olmuş ben hatırlamıyorum ama o hatırlıyo.Her neyse iyi,sempatik,hoş sohbet biri seviyorum diyemem ama sanki onunla mutlu olacakmışım gibi bi his var içimde.
Eski sevgilimi biliyodu hala çıkıyoruz sanıyomuş ayrıldığımızı öğrenince iyi olmuş zaten seni hak etmiyodu sen güzel bi kızsın falan dedi konuştuk o gün bayağı bi numaralarımız birbirimizde yok sadece faceden iletişim kuruyoruz.O günden sonra salı günü görüşelim dedi olmaz dedim ben de hemen atlamak istemedim bi de gitmek istemedim o gün nedense neden olmaz dedi sebepsiz dedim sonra bi daha yazmadı ben ona yazdım normal davrandı.
Yaa böyle de basit biri gibi görünmek istemiyorum genelde ilk ben yazıyorum sizce ne yapmalıyım?Nasıl ilerletebilirim muhabbeti?Biraz kendimi ağırdan almam gerek farkındayım ama dayanamıyorum :36:
 
Valla canım sen biliceksin onu ama hemen güvenme ama bence oturup bir kahve içmektende zarar gelmez...buluş bakalım ne olucak tavırları hareketleri nasıl...
 
otur konuş bakalım gelişmeleride zaman geçtikce değerlendiririz.o 8 yıllık ilişkiyi mahveden pisliktende kurtulduğun için çok sevindim.Çok güzel olsun herşey senin için cnm :)
 
otur konuş bakalım gelişmeleride zaman geçtikce değerlendiririz.o 8 yıllık ilişkiyi mahveden pisliktende kurtulduğun için çok sevindim.Çok güzel olsun herşey senin için cnm :)

Teşekkürler canım :) bi daha da buluşma teklifi eder mi bilmiyorum ama :( ederse bu defa giderim :))
 
Back
X