E elyaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Ekim 2009 3 0 86 İstanbul 13 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi elyaa #1 Merhaba arkadaşlar ben eve kuş almak istiyorum ama nereden alabileceğimi bilmiyorum yardımcı olurmusunuz...
Merhaba arkadaşlar ben eve kuş almak istiyorum ama nereden alabileceğimi bilmiyorum yardımcı olurmusunuz...
9 94ozge Üye Kayıtlı Üye 13 Şubat 2014 57 5 16 35 İstanbul 13 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi elyaa #2 BU İSTE YARDIMCI OLABİLİR Bİ BAK İSTERSEN http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php
ayisigi88 Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Haziran 2012 3.464 188 103 13 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi elyaa #3 elyaa .!.: Merhaba arkadaşlar ben eve kuş almak istiyorum ama nereden alabileceğimi bilmiyorum yardımcı olurmusunuz... Genişletmek için tıkla... bence alıcaksan pet shoptan al daha iyi olur. ona göre bazı alman gereken şeyler var yemin haricinde onları da sorarsın alırken
elyaa .!.: Merhaba arkadaşlar ben eve kuş almak istiyorum ama nereden alabileceğimi bilmiyorum yardımcı olurmusunuz... Genişletmek için tıkla... bence alıcaksan pet shoptan al daha iyi olur. ona göre bazı alman gereken şeyler var yemin haricinde onları da sorarsın alırken