Kendileri söyleyip kendileri inanıyorlar.Irakla Suriyeye dönmemize milim kalmış istikrardan bahsediyorlar.İşte bunlar gazete ve televizyonların çoğunu ele geçirdikleri için .Nasıl istiyorlarsa öyle algı yaratıyorlar. Çıkar için dün a dediğine bugün b diyene , inanmaya dünden razı olanlarda hemen inanıyor.Mantık süzgecinden geçirmeden körü körüne bağlılık.Saçmalıklar ülkesi.Kendi canları yanmadıkça anlamayacaklar.Allah ölenlere rahmet versin.Yaralananlara da şifa.Bizlere de sabır.şu dünyada herkesin bir can hakkı var değil mi, 36 can gitmiş,
millet istikrar diyor, kıskanıyorlar diyor, büyük devlet büyük millet diyor,
ya düşünmüyor demek ki o 36 candan biri ben olsaydım diye, veya benim evladım, anam-babam olaydı diye,
hadi siyasetçilerin arkaları sağlam, neticede ülke kolluk kuvvetlerinin yarısı küçük bir grubu korumaya ayrılmış durumda,
peki bunları savunanlar...
Var tabi. Al mesela mhp lideri Bahçeli yapisti koltuga birakmiyor.Hükümet kadar olmazsada diğer partilerinde hatası var. Tüm bunların yaşanıyor olmasına, hükümetin ülkeyi bu hale getirmelerine göz yumdukları için. Koltuk sevdası maalesef siyasilerin hepsinde var.
Kaliteli muhalefete hiç bu kadar ihtiyaç duyulmamıştı zannımca.
Var tabi. Al mesela mhp lideri Bahçeli yapisti koltuga birakmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?