- Konu Sahibi longisland
-
evet daha suu bir kıvamda yapıyorum ama buna rağmen az miktarda yedirebiliyorum,yaklaşık 15 gündür de vermeye çalışıyorum maksimum üst sınırı yediği 70 cc suyla orta kıvamda hazırlanan muhallebiydi,yani 70ccyi aşmıyor,125 hayal bizim için.demekki normali 100-150 cc benim oğlum azıcıkla doyuyorkutularda orta kıvamda bir tarıf verıyorlar.sen daha sulu veya katı yapabilirsin,bunu yapa yapa tecrube edineceksindir.Ek besine baslayan bebeklere sıvı yedırmek daha kolay oluyor.yenı basladıysan bır ıkı kasıkla basla hergun arttır zaten bebegın 1 ay sonunda 125 gr kadar yer
sanırım gece tok tutması ıcın verıyorsun,bence az yıyor dıye kafana takma cunku muhallebiyi daha dogrusu pirinç ununu pek önermiyorlar,besin değeri düşük sadece kalori getiriyor.
benim oğlum 6 aylık ve kesinlikle o tariflerdeki gibi yemedi ne mamayı ne de muhallebiyi.. ben 90 cc devam sütüne muhallebi yapıyorum, devam sütünü başka şekilde içmiyor çünkü..
benimkindede var bu sorun artık çok zor ve nazlı yio uyudukça biberonla besliyorum düzelmicekmi kızlar bu durum ya
afiyet olsun bebeğine,canım bende başladım muhallebiye oğlum yeni 4 ayını bitirdi bende baştan az verdim 30cc ye bir yemek kaşığı sonra fazlalaştırdım.şimdi 90cc ye 2,5 yrmrk kaşığı koyuyorum içine 2 tane cici bebe eziyorum 1 tane küçük elme rendeleyip koyuyorum çok güzel yiyor çok severek sende günden güne fazlalaştır vede değişik şeyler kat içine elma rendele armut rendele 5 ayında muz rendele bebişine afiyet olsun :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?