Muhammed Fatih Evcimik

Merhaba, ben burun estetiğimi Fatih Bey’e yaptırdım, şu anda 6. aydayım ve hem süreçten hem sonuçtan çok memnunum.
Ameliyat öncesi tecrübeme gelirsek, ben ilk görüşmemde Fatih Bey’e karar verdim. Aslında başka bir doktorla da randevum vardı ama görüşmeden sonra gerek duymadım ve iptal ettim. Görüşmede nasıl bir burun istediğimi ve nasıl bir burun istemediğimi detaylıca anlattım. Fatih Bey çok sabırlıydı, her şeyi not aldı ve O da yüzüme göre önerilerde bulundu. Ortak bir karara varmış olduk ve hemen ameliyat gününü aldım. Süreç boyunca iletişim çok iyiydi, her aşamada bilgilendirildim ve yönlendirildim, sorularım olduğunda cevap aldım.
Ameliyat sonrası dönemde hiç ağrım olmadı. İlk 3–4 gün göz çevremde hafif morluk ve şişlik vardı ama sonrasında hızla geçti. (Bu durum kişiden kişiye cilt yapısına göre değişiyor tabi çokca okumuşsunuzdur.) Tamponlarımı 2 hafta sonra çıkardılar, o da acısız ve kolay bir işlemdi.
Fatih Bey ve ekibiyle bu süreci profesyonelce ve güler yüzlü iletişimleriyle geçirdim, hepsinin emeklerine sağlık. Sonuç da tam istediğim gibi şükürler olsun, aynaya baktığımda iyi ki karşılaşmışım instagram'da diyorum. <3
Eğer karar aşamasında olan varsa mutlaka bir görüşmelerini öneriyorum. Bahsetmediğim, merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.
Ben de burada yıllarca dolaştım, listeler çıkardım. Doktora karar verme aşamasının ne kadar zor olduğunu çok iyi bilirim. İnşallah herkes içine sinen bir doktorla görüşme şansını yakalar.
Bol şanslar güzelliğine güzellik katacak kadınlar, kucak dolusu sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…