'Muhammet Dilber' hakkında olumsuz düşünce....

Macchiato

Hayat kısa kuşlar uçuyor!
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
142
5
116
Merhaba arkadaşlar Muhammet Dilber hakkında olumsuz düşüncesi olan var mı? Forumda başlık açılmış ama bin küsür mesaj var hepsini tek tek okuyamayacağım.Hakkında çoğunlukla olumlu eleştiri yapılmış...İncelediğim kadarıyla ameliyatları başarılı geçiyor..Ve tarzı doğallığa çok çok yakın.

yani herşey bşımıza gelebilir. ben de muhammet beye oldum cok yeni ama henüz yorum yapmam için erken. çok memnun olanlar da var. en begendiğimiz her dr da elbet problemliler vardır. umarm hepimiz için bir seferde kurtuldugumuz ameliyatlarımız olur:)

Mutsuz hastaları var benim de tanıdığım hatta revizyon bile oldular ama çok çok kötü bir burunları yok bilmi yu irun ya ben kbb cinleri sevmiyorum teknikleri nasıl sa onlardan gelenleri estetikçi ler kabul etmek istemiyor

merhaba, memnun musunuz burnunuzdan?

merhaba, memnun musunuz burnunuzdan?
merhaba msınızı çok geç gördüm evet memnunum ve herkes çok begeniyor ama şişlikleri hala inmedi. yani sag tarafımda kemik ve et vardı sağ tarafım sola göre daha şiş hala. orada daha çok işlem yapıldığı için. bugün 72. günüm. ilk foto sğ tarafım bariz şişlik belli böyle de kötü değil bnce ama diğer tarafa göre:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…