- 12 Ağustos 2016
- 48
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi Jamiryo000
Siz olsanız hangisine estetik olurdunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben dun bekir beye oldum herşey yolunda simdlik
Tabikide muhammed dilber. Bekir sivriye ameliyat oldum hayatımın hayatısı oldu. Muhammed dilbere revizyonolucam ama hala emin değilim. Ne de olsa 2.ameliyat insan her şeyi deşiyor.[/QUOT neden bende bekır beye oldum ne sıkayetınız var suan
Bekir Sivriyi kötülemek amacıyla yazmıyorum yanlış anlaşılma olmasın. Herkesin kötü yaptığı şeyler olabilir. Ben revizyon için doktor yorumları için buradayım sadece. Benim gayet düz hafif kemerli bi burnum vardı. Şu anki burnum çok geniş, burun sırtı aşırı alçak, burnum sağa doğru, sol tarafım düzgün törpülenmediği için sağ tarafa göre farkedilir biçimde yüksekte ve burun ucum çok uzun. Psikolojimden oldum diyebilirim. 1 yıl nasıl bekleyip nasıl para biriktirip revizyon olucam bilmiyorum.
Aynen öyle ama en azından revizyonda iyi olacağını bilirsin. Yani benim burnum sağa doğru ya. Yani bi yerde sorun olur tamam aynı doltora güvenip o yeri düzelttirirsin ama benim burnumda daha 3.ayda o kdar çok sorun var ki revziyon olmak istesem hooo her şey baştan düzelcek.Canım hayırlısı böyleymiş öyle düşün ya. Hem inan Barış bey evet çok çok iyi ama ben kötü yaptığı da çok burun gördüm. Barış beyin yaptığı burunlardada mecbur revizyon olanlar var. Anlıycağın bu tamamen şans işi gerçekten.