Muhammet Dilbere Ameliyat olacaklar toplaşalım..

adigegms

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
232
52
13
43
Kızlar Muhammet Dilberden tarih alanlar görüşenler bu başlıkta buluşalım ben daha gün almadım ama ameliyat olacakları merak ediyorum. Heyecen varmı?

Merhaba ben persembe günü amelıyat olucam muhammet beye.umarım her şey yolunda gıder.kararı vermek çok zorlu bı süreçtı benım ıcın.cunku sağlık anlamında pek sıkayetım yok görüntü benı rahatsız edıyor.kemerlı ucu dusuk ve genıs bı burnum var.bakalım ben çok olumlu düşünüyorum ınsallah da oyle olur.deneyımımı paylasmak ısterım bende cunku karar verme asamasında çok okudum korkanlara destek olurum umarım.muhammet bey burnumun tam ıstedıgı burun oldugunu ne ınce ne kalın derılı oldugunu soyledı çok guven verdı cesaretlendırdı doktoruma guvenıyorum sonuçta ıstedıgım seklı soyledım hatta tasarımda yapıcakmıs bır gün oncesinde.hayırlısı olur umarım

Merhaba ben persembe günü amelıyat olucam muhammet beye.umarım her şey yolunda gıder.kararı vermek çok zorlu bı süreçtı benım ıcın.cunku sağlık anlamında pek sıkayetım yok görüntü benı rahatsız edıyor.kemerlı ucu dusuk ve genıs bı burnum var.bakalım ben çok olumlu düşünüyorum ınsallah da oyle olur.deneyımımı paylasmak ısterım bende cunku karar verme asamasında çok okudum korkanlara destek olurum umarım.muhammet bey burnumun tam ıstedıgı burun oldugunu ne ınce ne kalın derılı oldugunu soyledı çok guven verdı cesaretlendırdı doktoruma guvenıyorum sonuçta ıstedıgım seklı soyledım hatta tasarımda yapıcakmıs bır gün oncesinde.hayırlısı olur umarım
Ayyy çok sevindim senin için tasarımı ne zaman yapacak acaba? Eminim güzel iş çıkaracaktır. Bize oeneyimlerini ve akeliyat çıkışı fotonu atarmısın.Fikrimiz olsun isteriz.Şimdiden çok teşekkürler.

Tasarımı sehır dısından gelecegım ıcın amelıyat gununden bır gün once yapıcakmıs.deneyımlerımı paylaşmak ıstıyorum tabıı.ıyı dusunelım ıyı olsun

Tasarımı sehır dısından gelecegım ıcın amelıyat gununden bır gün once yapıcakmıs.deneyımlerımı paylaşmak ıstıyorum tabıı.ıyı dusunelım ıyı olsun
Ben beğeniyorum Muhammet beyi başarılı buluyorum motive ol tabi iyice ilerde sende bizi motive edersin:)

bende düşünüyorum ama cesaret ve konaklama baya sıkıntı. Sen yurt dışından gelip otelde mi kalacaksın? ameliyat olduktan sonra kaç günde bir gitmek lazımmış?

Karar veremiyorum ben de. Eğer bu doktora karar verirsem, iki sene beklemem lazım..

Ben devlettende doktor araştırıyorum sonuzta aynı işlemi yapıyorlar bazı devlet hastanelerinde mükemmel sonuçlar çıkıyor.Forumda vardı örnekleri.Bu iş maddi manevi sıkıntılı ama sağlık sorunu işte.Geç olsun güç olmasın 1-2 yılda hızla ilerler tıp bu yıl bile teknikler aniden değiştirildi sonuç olarak hepimiz için hayırlısı olsun.

Ben amelıyat oldum cok da kolay olmayan bı surec kesınlıkle bunyeye gore degısıyor bu is.ben şanssızlıklar yasadım kendımce çok mor ve cok sıs yuzum burnumun seklını su an ıcın düşünmüyorum bıle ınsallah daha ıyı olduğumda detayları yazarım

Ben amelıyat oldum cok da kolay olmayan bı surec kesınlıkle bunyeye gore degısıyor bu is.ben şanssızlıklar yasadım kendımce çok mor ve cok sıs yuzum burnumun seklını su an ıcın düşünmüyorum bıle ınsallah daha ıyı olduğumda detayları yazarım
Merhaba. Muhammet Dilbere oldunuz sanırım. Tasarım yaptımı? İçinize sindimi? Çok morarmak benimde korkumlarımdan o yüzden ve çeşitli sebeplerden olamıyorum.

Back
X