Muhammet Pamukçu- Zafer Gezginadam

tufuiegoeris

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2022
1
0
1
28
Medical Park Bahçelievler kbb uzman doktorları ikisi de. Zafer Gezginadam instagram’ında yaptığı burunlarla ilgili paylaşım yapmış. Muhammet Pamukçu’nun ise paylaşımı yok. İki doktor hakkında bilgisi olan var mı? Teşekkür ederim şimdiden

Merhaba, Bundan önce ameliyat için randevu alıp bilgi edinmek istemiştim. Burun ameliyatı zor karar hem estetik hem de kaygılarla dolu bir ameliyat. Zafer bey'den bilgi aldıktan sonra rahatlama geldi çünkü tatmin edici ve güvenilir olarak size olacakları da ameliyat zamanı ve sonrası da anlatması dışında estetiksel olarak nasıl birşey düşündüğünüze kadar yardımcı oluyor. Ameliyatımı oldum velhasıl 4 üncü gündeyim pişman da olmadım. gözaltı morarması olmadı bu arada you tube da izlediğiniz şeylere baz alırsak hastane olarak da hemşerileri bile çok iyidi. Düşünmek istiyorsan ideal bir karar veyagut olduysan bu sayfada okuyacaklar içinde umarım anlaşılır ve rahatlamış olarak kararını etkiler.

Dipnotttt: kızlarrr instegramdan bakabilirsiniz yapılan burun görüntüleri çok güzellerrr...

Hoşcakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…