Muharrem Demiroğullarına burun ameliyatı olan varmı?

annika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
128
0
46
Adana
Ankara'da Muharrem Demşroğullarına ameliyat olan hastaların yorumlarını bekliyorum...

Ankara'da Muharrem Demşroğullarına ameliyat olan hastaların yorumlarını bekliyorum...

ben muharrem demiroğullarına burnumu yaptırdım. çok memnunum 3 yıl oldu. sonrasında arkadaşlarmada refere ettim. onlarda memnun kaldılar. hem çok iyi bir cerrah hem de insani ilişkileri çok kuvvetli. sürekli ilgileniyor hastasıyla. doktor gibi değilde sanki hasta yakını gibi davranıyor. ben hem ameliyatımdan hem de o süreçte yaşadıklarımdan çok memnunum. muharrem beyle tanışırsan ne demek istediğimi anlayacaksın. sen ne ameliyatı olmayı planlıyorsun?????

Benim kuzenim olmuştu yaklaşık 1,5 yıl önce.Ben çok başarılı bulmadım şahsen.Burun sırtını fazla oymuş.Burun ucu da mandal gibi sıktırılmış görüntüsü veriyor.Estetik bir burun olduğu çok çok belli.Gerçi kuzenim beğeniyor.Sanırım eski burnuyla kıyasla değerlendiriyor.Ama çok daha iyi sonuç alınabilirdi diye düşünüyorum.

teşekkürler verdiğin bilgi için. sakıncası yoksa öncesi sonrası resimlerinide koyabilirmisin?

kuzenin öyle bir burun istemiş olabilirmiki. sonuçta renkler ve zevkler tartışılmaz. benim burnum son derece doğal.

Kuzenim öyle bir burun istese dahi doktorun onu uyarması gerekirdi.Burun sırtı bariz çok törpülenmiş.Bence o zevkten öte bir hataydı.Tabi iyi doktorlarda hata yapabilir.Genele bakmak gerekir.Sonuçta kuzenimin çalıştığı hastanedeki bir doktordu.Hakkında olumlu şeyler duyduğu ve de gördüğü için seçimini ondan yana kullandı.Belkide bu onun talihsizliğiydi.Tabi burnu eskiye göre çok daha iyi belkide.Ama daha doğal,estetik olduğu belli olmayan bir sonuçta alınabilirdi.Bunlar tamamen benim düşüncem ya da zevkim diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…