Muhasebe belası

devlette iş tanımı olduğunu düşünmeniz beni güldürdü yahu. benim atandığım unvanla, kurumda yaptığım işin alakası yok. devlette çalışan personelin çoğunluğu da böyledir zaten.
Hadi ya :) ben valla bilmiyordum. hep yapmak istedim ama orada hep kıdemliler olacağından işimi düzgün yapamamaktan korktum desene devletin hiçte zorluğu yok özel gibi. Bilgi için teşekkürler.

Liyakat ne kadar önemli, işte küçük bir örneği
Bir işi öğrenmek için 6 ay gayet uzun ve yeterli bir süre, öğrenemiyorsanız kurs alın, online dersler videolar izleyin.
Sizin yerinizde olması gereken ve olmak isteyen ama bir takım sebeplerden olamayan binler var

6 ay bencede ögremek icin yeterli bir süre benim is arkadasim 9 aydir ögrenemedi isi bence olmayinca olmuyor.

Liyakat ne kadar önemli, işte küçük bir örneği
Bir işi öğrenmek için 6 ay gayet uzun ve yeterli bir süre, öğrenemiyorsanız kurs alın, online dersler videolar izleyin.
Sizin yerinizde olması gereken ve olmak isteyen ama bir takım sebeplerden olamayan binler var
Eşek gibi çalışıp 88 puanla atandım 12 yıl önce. Olmak isteyen olabiliyorsa buyursun olsun.

Kapasite meselesi demek ki diğer birimlerde hiç böyle sorunlar yaşamadım ama muhasebe çok zorladı

herkez her alanda basari olacak birsey yok bunun farkinda olmakta birsey bence. Sizi bilmem ama benim isarkadasim tüm bölümü cildirti ve asirida özgüvenli. Hicbir konu hakkinda fikri yok ama bilgiliyim saniyor. Hamile 2,5 ayi kaldi gün sayiyoruz

Eşek gibi çalışıp 88 puanla atandım 12 yıl önce. Olmak isteyen olabiliyorsa buyursun olsun.
iibf mezunu degilsiniz galiba ( idare isleri iibflileri vermeleri gerekiyor diye dusunuyom). 4001 ortak kod kullanilarak farkli bolumlerden personel alininca ortaya boyle sorunlar cikiyor.

size tavsiyem 6 ayda ogrenemediysen amirinle konus. belki yardimci olurlar

Merhaba arkadaşlar.
Devlet kurumunda çalışıyorum yaklaşık 6 aydır muhasebe servisindeyim ama kafam bir türlü almıyor bu işi. Çok fazla iş yükü var daha önce hiç bilmediğim işler.
Damga, muhtasar, işçi çıkışları, sgk girişleri, emekli sandığı girişleri, ba/bs, KDV bildirimleri hepsini bana verdiler. Bana işi öğreten arkadaş sadece gösterdi ben mantığını anlamadım bu işlerin ve 6 aydır ezbere yapıyorum hepsini. Bir şey sorduklarında donup kalıyorum resmen.
Ayrıca ilerlemiş anksiyete ve ilerlemiş depresyon tanısı koydu psikiyatrist ve bu birim benim hastalığımı iyice tetikliyor gibi hissediyorum.
Tayin isteyip buraya gelmek isteyen arkadaş gelene kadar da bu birimden beni alın diyemiyorum müdürlere, tabi o arkadaşın da tayini gelirse..
Ne yapmamı önerirsiniz ? Var mı muhasebeyi sevmenin bir yolu ?
İstifa et o zaman gerçekten severek yapanlara haksızlık boşuna para kazanıyorsun

Anlayamadım, muhasebe meuznu olmayan birini neden getirip muhasebeye koydular?? Sizi oraya koyan yönetici net şekilde gerizekalı. Muhasebe öyle 6 ayda falan öğrenilecek bir şey değil ki, koskoca bir meslek tonla detayı var. Acilen birim değiştirin.

Öğrensirsin sandık demek de ayrıca bir mallık örneği, ben de 6 ay hastanede takılayım doktor olayım o zaman ... bilmediğin mesleği ne yapıcaksın Allah aşkına mesleğine uygun bir birim bul oraya geç işin olmayan bir şeyi niye yapasın :KK51:

Back
X